16:45 Porodica Kakav lud život ona vodi! Vlasnik zakačio kameru na mačku da snimi njene nestašluke, imao je šta da vidi
20:59 Porodica Prizor koji je mnoge raznežio: U poplavljenoj ulici, maca se čvrsto držala za kvaku kola da je ne odnese voda
14:54 Porodica Nepoznata mačka došla vam je na prag: Indijsko verovanje upozorava, "U toj kući će uskoro biti..."
15:06 Poznati Ni mačku nije poštedela: Kloi Kardašijan postala meta podsmeha, a razlog je ovaj bizaran potez
17:07 Porodica "To je moja duša": Ovo je ubedljivo najslađi snimak koji ćete pogledati danas, srce ove devojčice je veće od okeana!
14:41 Zdravlje Da li vam mačka često ležI na stomaku i prede? Nešto neverovatno se tada događa sa vašim telom
13:41 Dom i saveti Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, ubrzo ćete se "ubiti" od para!
18:53 Dom i saveti Narodno verovanje za koje malo ko zna! Ako mačka uradi ovo blizu vas, imaćete para kao blata
10:52 Porodica Snimak je osvojio srca hiljada ljudi: Ovako izgleda emotivni susret mačke i njenog vlasnika nakon 10 dana odsustva, svi smo se raznežili
07:45 Porodica Ne odričite se Božića zbog MAČKE: Poprskajte ovo po JELCI i vaš ljubimac joj neće ni PRIĆI
09:50 Dom i saveti Imate MAČKU u stanu i ove dve BILJKE, morate odmah reagovati: Ako samo GRICNE list ovog cveta, može BRZO uginuti
16:22 Horoskop Pred njima je 7 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju