21:16 Poznati Prevarila muža i uništila dve porodice: Sad izigrava sveticu nakon što je izgradila sreću na tuđim suzama
15:44 Poznati "Jecala je, a ja sam je pustila da govori": Novi potresni detalji o princezi Dajani koji slamaju srce
09:04 Ispovesti Za 2 sekunde njen snimak pogledalo 40 miliona ljudi: Otvorila knjigu, a onda je usledio pravi haos
12:15 Poznati Retko pojavljivanje Džonija Depa u javnosti: Svi gledali u jedan detalj, a glumčevo raspoloženje je govorilo više od reči
16:30 Poznati "Kraljevska porodica prepuna je ambicija i nadmetanja": Novi škakljivi detalji odnosa između Vilijama i Čarlsa, a evo šta autor kaže o Kejt Midlton
18:18 Poznati "Traži da mu drugi istiskaju pastu za zube": Novinar u knjizi žestoko kritikovao kralja Čarlsa, a evo kako je opisao Kejt Midlton
11:58 Poznati Megan Markl navodno piše memoare: Kraljevska porodica se sprema za najgore, a glavna meta je Kejt Midlton
14:00 Zdravlje Izgledati zdravo i imati savršenu figuru nikad nije bilo lakše! Manekenka koju pratimo godinama dala nam je svoje tajne na dlanu
11:51 Poznati 10 šokantnih detalja iz knjige princa Harija: Kaže da je rođen da bi bio donor organa za brata, a evo gde je izgubio nevinost
14:06 Poznati Neda Ukraden je OTKRILA HOROR detalje iz svog ŽIVOTA: "Ne znam kako sam postala NEPRIJATELJ gradu koji toliko volim", zbog ćerke nije ODUSTALA od profesije
22:00 Poznati Prijatelj Megan Markl OTKRIO detalje Harijevih memoara: Kraljica strepi zbog KNJIGA, jedna će biti objavljena POSLE njene smrti
15:48 Poznati Pop zvezda napisala knjigu: Britni Spirs dobila 15 miliona dolara da ispriča svoju priču
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka