13:40 Ispovesti Tri prijateljice uveliko prešišale 100-u, i žive život punim plućima: Otkrile tajnu svoje dugovečnosti, a ima veze sa muškarcima
20:32 Zdravlje Svet broji sve više 100-godišnjaka: U budućnosti najdugovečnija biće ova evropska nacija
14:51 Ispovesti „Ne vredi da se sekiraš“: Baka Petrica iz Kraljeva ima 98 godina, upravo je oborila jedan rekord, a ovo su njeni saveti za dugovečnost
08:47 Ispovesti Tek ima velike planove: „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“
08:55 Zdravlje Kome verovati ako ne njemu: Najstariji doktor na svetu ima 101 godinu i podelio je tajnu svog dugog života
14:08 Zdravlje Ja sam 102-godišnja doktorka: Evo stvari broj 1 koje najzdraviji i najsrećniji ljudi nikada ne rade
12:05 Ispovesti Super baka mlati pare: Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi!
09:19 Porodica Do prošle godine brinula o vinogradu, pekla rakiju: Baka Jovanka proslavila 101. rođendan i otkrila tajnu dugovečnosti
09:47 Ispovesti Proslavila 102. rođendan i otkrila tri tajne za dug život: Ovo radi svakog jutra, a većina Srba to preskače!
07:30 Zdravlje Doživeo je 104 godine, a ovo je njegova tajna za dug i srećan život: Ovo povrće i voće obavezno jedite
17:00 Poznati „Ne stidim se godina, celulita i viška kilograma“: Glumica (57) pokazala telo bez filtera i izazvala buru
16:35 Lepota i Moda Tretman za podmlađivanje krije se u kuhinji: Doktorka Olga tvrdi da 1 namirnica ublažava bore i čisti lice
16:10 Porodica Srećni parovi rade ovo bar 1 nedeljno: Psiholozi otkrili kako da veza i brak ne upadnu u rutinu
15:44 Zdravlje Test sa malim prstom otkriva rizik od demencije: Ako ne možete da uradite ovo, posetite lekara
15:14 Dom i saveti Skinite kamenac za 30 dinara! Ne bacajte pare na skupe proizvode, bolje čisti sredstvo koje imate u kući!
14:48 Porodica Ovako se svaka žena iz Srbije svađa sa svojim mužem na odmoru: Evo kako izgleda letovanje bračnog para sa Balkana