08:47 Ispovesti Tek ima velike planove: „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“
08:55 Zdravlje Kome verovati ako ne njemu: Najstariji doktor na svetu ima 101 godinu i podelio je tajnu svog dugog života
14:08 Zdravlje Ja sam 102-godišnja doktorka: Evo stvari broj 1 koje najzdraviji i najsrećniji ljudi nikada ne rade
12:05 Ispovesti Super baka mlati pare: Napunila je 95 godina i najstarija je na Instagramu, a zarađuje 8.000 evra po objavi!
09:19 Porodica Do prošle godine brinula o vinogradu, pekla rakiju: Baka Jovanka proslavila 101. rođendan i otkrila tajnu dugovečnosti
09:47 Ispovesti Proslavila 102. rođendan i otkrila tri tajne za dug život: Ovo radi svakog jutra, a većina Srba to preskače!
07:30 Zdravlje Doživeo je 104 godine, a ovo je njegova tajna za dug i srećan život: Ovo povrće i voće obavezno jedite
10:53 Porodica Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"
15:09 Dom i saveti Malo SELO sa najviše STOGODIŠNJAKA: Ključ njihove DUGOVEČNOSTI krije se u SPECIFIČNOJ ishrani, a postoji još jedna STVAR koja je jako VAŽNA
22:00 Horoskop Vreme je za novi početak: Ova 2 znaka će profitirati u četvrtak, 1. maja, sledi im neviđena transformacija
21:33 Zdravlje Nikako da zaspite? Zbog ove stvari imamo višak energije uveče, a evo šta može da nam pomogne
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe