12:34 Ispovesti Baka ruši sve granice: Osvaja medalje sa 89 godina, najstarija je atletičarka, a počela da trenira tek sa 60!
16:22 Zdravlje Baka otkrila tajnu mladolikosti: Ima 92 godine, krenula u teretanu sa 65, a lice neguje vrlo jednostavno
11:28 Zdravlje Gerontolog tvrdi: „Jedan vitamin može da pomogne da doživite stotu, ima ga u jeftinoj hrani!“
12:43 Ispovesti Niko ne veruje da ima 70 godina: Samo da vidite kako je zgodan i šta radi, to ni momci ne mogu!
08:11 Zdravlje Ljudi najduže žive u ove 3 zemlje: Stručnjaci su otkrili da svi imaju istih šest navika
16:52 Poznati Komplimenti pljušte: Šeron Stoun objavila fotografiju sa majkom, sad se vidi na koga je lepa i mladolika
11:50 Ispovesti Deka iz Bosne traži devojku: On ima 90 godina, želi da se zabavlja, a žena mora da ispuni ova 2 uslova!
20:15 Ispovesti Ima 102 godine i neće u penziju: „Nikada ne razmišljam o svojim godinama, možda je u tome tajna“
22:00 Horoskop Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!
21:29 Dom i saveti Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun
21:00 Lepota i Moda Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima
20:31 Porodica Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama
20:00 Horoskop Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!