20:47 Ispovesti Baka Jelica iz Niša pliva i roni sa 86 godina! “Svakog dana imam 10 stvari u planu koje ću da uradim”
13:58 Porodica Zajedno su 81 godinu i nikada se nisu posvađali! Najstariji bračni par otkrio tajnu dugog i srećnog braka
15:50 Ispovesti Baka Ema doživela 117 godina i otkrila tajnu dugovečnosti: „Svaki dan sam jela istu namirnicu, a ovo sam izbegavala, tako se nisam nervirala“
12:58 Ispovesti „Ovo je moja tajna za dug život“: Deka je napunio 100 godina i otkrio kako održati dobar ljubavni odnos i skladan brak
18:20 Ispovesti Deka od 110 godina otkrio tajnu dugovečnosti: Ovo je pio svakog jutra, a 2 navike smatra najvažnijim
14:30 Ispovesti „Neću još da umrem, ali za svaki slučaj“: Baka (94) dala detaljna uputstva za svoju sahranu, ljudi plaču od smeha!
14:55 Ispovesti On je superdeka! Sa 93 godine trči, pliva i vežba u teretani, kaže da je ovo tajna njegove snage i dugovečnosti
17:20 Ispovesti „Nisam ja beba!“ Ima 101 godinu, obožava da putuje, ali kaže da joj smeta jedna stvar koja se često dešava
12:34 Zdravlje Stručnjaci savetuju: Ako želite da živite 100 godina, jedite ove tri namirnice, jednu Srbi obožavaju!
11:28 Zdravlje Živeo je 103 godine! Poznati doktor dao 5 pravila za dug život, nije se nikada gojio, ali ovo nije stavljao u usta
22:00 Horoskop Vreme je za novi početak: Ova 2 znaka će profitirati u četvrtak, 1. maja, sledi im neviđena transformacija
21:33 Zdravlje Nikako da zaspite? Zbog ove stvari imamo višak energije uveče, a evo šta može da nam pomogne
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe