12:58 Ispovesti „Ovo je moja tajna za dug život“: Deka je napunio 100 godina i otkrio kako održati dobar ljubavni odnos i skladan brak
18:20 Ispovesti Deka od 110 godina otkrio tajnu dugovečnosti: Ovo je pio svakog jutra, a 2 navike smatra najvažnijim
14:30 Ispovesti „Neću još da umrem, ali za svaki slučaj“: Baka (94) dala detaljna uputstva za svoju sahranu, ljudi plaču od smeha!
14:55 Ispovesti On je superdeka! Sa 93 godine trči, pliva i vežba u teretani, kaže da je ovo tajna njegove snage i dugovečnosti
17:20 Ispovesti „Nisam ja beba!“ Ima 101 godinu, obožava da putuje, ali kaže da joj smeta jedna stvar koja se često dešava
12:34 Zdravlje Stručnjaci savetuju: Ako želite da živite 100 godina, jedite ove tri namirnice, jednu Srbi obožavaju!
11:28 Zdravlje Živeo je 103 godine! Poznati doktor dao 5 pravila za dug život, nije se nikada gojio, ali ovo nije stavljao u usta
08:35 Zdravlje On to najbolje zna: Deka ima 111 godina, a ovo su njegovi saveti za dug i srećan život
15:15 Porodica Baka Lilijana od 107 godina šalje važnu poruku ženama: Ako želite srećan i dug život nikad ne radite ove 2 stvari
14:00 Ispovesti Nikad nije kasno da ispunite svoj san: Baka ima 94 godine i putuje po svetu, želi da vidi svih 7 kontinenata
16:28 Zdravlje Stručnjak je proučavao stogodišnjake i poručio: Evo kako možete doživeti toliko godina
12:34 Ispovesti Baka ruši sve granice: Osvaja medalje sa 89 godina, najstarija je atletičarka, a počela da trenira tek sa 60!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore