15:20 Lepota i Moda Ušla je u 5. deceniju, a traže joj ličnu kartu, jer ne veruju: Žena otkrila koji suplement joj je preporodio lice i kosu, svi misle da je 20 godina mlađa
15:26 Lepota i Moda Boje koje skidaju najmanje 5 godina sa lica: Kombinuju se nikad lakše, a ženi vraćaju sjaj
11:14 Lepota i Moda Bez bora i otečenih obraza: 8 saveta kako očuvati lepotu i sjaj kože i posle 50. godine
16:27 Poznati Sa uljem i solju zaustavila starenje: Gvinet Paltrou u 6. deceniji izgleda 10 godina mlađe i to zbog ovih trikova
15:19 Poznati Tajna mladolikog izgleda Hajdi Klum: „Zbog ovoga sam vitka, puna energije i ništa me ne boli!“
08:55 Dom i saveti Voće koje žene starije od 50 treba da jedu: Saveznik lepote i najjači borac protiv starenja
14:25 Dom i saveti Zbog ove hrane starite duplo brže: Lekarka otkrila tri najveća krivca za bore – jedan jedete skoro svaki dan!
15:07 Lepota i Moda Kako su uspele da u 60+, izgledaju kao da im je tek 40? Ne! Nije u botoksu tajna, tajna je u navikama koje ludački podmlađuju
14:20 Lepota i Moda Pravo zlato u maloj bočici: Ulje ove biljke ne košta ni 100 dinara, a čisti i podmlađuje lice bolje od skupih seruma
15:50 Dom i saveti Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje