13:24 Poznati "Da li treba zvati policiju zbog ovoga!?" Javnost zgrožena šta je Kim Kardašijan dozvolila svojoj ćerci (12) - "ima li ona roditelje?"
16:02 Poznati „Žao mi je te devojčice“: Novi izgled ćerke (12) Kim Kardašijan razbesneo sve roditelje
17:47 Poznati Ludilu nema kraja: Ćerku Kim Kardašijan svi kritikuju zbog oblačenja, a niko da primeti ovaj detalj- bizarno do maksimuma!
14:27 Poznati Zašto ceo svet priča o nogama ćerke Kim Kardašijan? Nort Vest ima samo 12 godina i već je razapinju na stubu srama!
19:05 Poznati Ćerka zasenila Kim Kardašijan: Plavom kosom i pank stajlingom preuzela tron modne kraljice
21:33 Poznati "Dete ti ima samo 11 godina, kako možeš to da joj uradiš?!" Kim Kardašijan "razapeli" zbog načina na koji je obukla svoju maloletnu ćerku
15:46 Poznati Kim Kardašijan prošetala sa torbom od 100.000 evra: A kad vidite koliko košta ona koju nosi njena ćerka Nort (10), neće vam biti dobro
12:28 Lepota i Moda Kim Kardašijan iskopirala ćerku: Nema više zategnutih haljina sa dekolteom, rijaliti zvezda neprepoznatljiva
17:58 Poznati ,,Talentovana" na mamu: Kim Kardašijan pohvalila ćerkin ozloglašen performans najnovijom objavom, javnost u šoku
18:45 Poznati Šta je s njom? Nort Vest (10) šokirala mreže svojim ponašanjem u najnovijem intervjuu, vidi se da joj je Kanje tata
11:03 Poznati Ide tatinim stopama: Ćerka Kanjea Vesta (10) objavila najveći muzički projekat do sad, naziv je da puknete od smeha!
12:38 Poznati ,,Moja beba": Kim Kardašijan na sva usta hvali najstariju ćerku, sa 10 godina postigla ono o čemu mnogi mogu samo da sanjaju
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka