12:03 Poznati "Pa kakvi su to ljudi?": Bekamovi bez dozvole od seoskog imanja prave mini grad, razbesneli komšije
20:25 Poznati Bekam objavio sliku srpskog influensera: Dušan se sa devojkom prerušio u Dejvida i Viktoriju i oduševio poznatog fudbalera!
13:55 Poznati Bekamova ljubavnica se ponovo besno oglasila: "Prestani da okrećeš priču protiv mene, dvoje je potrebno za tango!"
10:41 Poznati Ljudi ne veruju šta su Dejvid i Viktorija kupili ćerki (12) za rođendan: Dali su 115.000 evra za poklon, da li je vama ovo normalno?
17:55 Poznati Serija "Beckham" pokrenula novi trend među parovima: Da li biste probali "Dejvidov test"?
17:01 Porodica Bekamova ljubavnica posle dokumentarca iznervirano poručila: „Prestani da glumiš žrtvu, sve je istina o našoj aferi!“
11:40 Poznati Skoro u potpunosti ćelav i bez zuba: Evo kako će poznati fudbaler da izgleda za 20 godina
13:01 Poznati Viktorija konačno progovorila o Dejvidovoj prevari: "Svi su bili protiv nas, duša mi se cepala"
18:42 Poznati Stiže dugo očekivani dokumentarac o Dejvidu Bekamu: Tajne i pikantni detalji iz života slavnog sportiste ugloedaće svetlost dana
21:04 Poznati Bekamovi se kupaju u parama, a on grca u bedi: Svi se pitaju zašto su zaboravili na ovog člana porodice
21:20 Poznati Viktorija Bekam objavila fotografije s letovanja na Jadranu: Porodica uživa u letnjoj avanturi, lajkovala ih i Kim Kardašijan
18:30 Poznati Da li je moguće da je takav nečovek? Dok Bekam leži na milionima, sestra mu prosi za hranu
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!