16:30 Poznati U 3 reči je deci objasnila očevo neverstvo: Evo šta je Viktorija Bekam uradila u jeku glasina o Dejvidovim aferama
19:28 Poznati Sve želimo ovakvog baštovana! Viktorija pokazala kako je Dejvid Bekam zgodan čak i kada sadi cveće
12:53 Poznati Ko je dečak sa slike? Podelio neodoljive fotke iz detinjstva, tada je bio mali šmeker, a sada jedan od najzgodnijih muškaraca na planeti
10:43 Poznati Bekam obožava piletinu: Trčkaraju po dvorištu, prate ga u stopu, a poznati fudbaler nikad ponosniji na svoje lepotice
16:12 Poznati „Viktorija će me ubiti kada čuje“: Dejvid Bekam ispričao čemu krišom uči ćerku koju obožava
16:19 Ispovesti Bekamovi se kupaju u parama, a on grca u bedi: Svi se pitaju zašto su zaboravili na ovog člana porodice
16:38 Poznati Viktorija Bekam proslavlja 50. rođendan: Dejvidova dirljiva čestitka je oduševila fanove
13:28 Poznati Bekamovi puni kao brod: Njihov dokumentarac je najgledaniji, zapanjićete se kad čujete koliko su zaradili
17:05 Poznati Viktorija je baš originalna: Dejvid Bekam od nje dobio nesvakidašnji poklon, nije mogao da sakrije oduševljenje
13:13 Poznati "U ime žena celog sveta - hvala": Viktorija Bekam zapalila internet Dejvidovim snimkom, svaka želi da je na njenom mestu
13:55 Poznati Ovaj prizor nijednu ženu ne ostavlja ravnodušnom: Dejvid Bekam samo u boksericama, sve bi želele da su na Viktorijinom mestu
16:42 Poznati "Nije da je moja žena dramatična, ali...": Dejvid Bekam okačio sliku Viktorije iz teretane na kojoj je neprepoznatljiva, ona odmah uzvratila
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!