19:30 Porodica Ovo su PAGANSKI običaji koje svi praktikujemo: Vučemo ih od davnina, a najviše ih primenjujemo na Badnji dan
15:35 Dom i saveti Jeste spremne za večeras? Evo šta NIKAKO NE SME da izostane sa vašeg stola tokom BADNJE VEČERE!
08:00 Porodica Badnjak su sekli na POSEBAN način i ogledali su se u MASTI, a tu nije kraj: Malo ko danas poštuje stare SRPSKE OBIČAJE za Badnje veče
14:32 Dom i saveti Srbi odvajkada imaju običaj da na BADNJE VEČE mese BADNJAČU: Starinska pletenica za izobilje, a ovo je NAJJEDNOSTAVNIJI i RECEPT za nju
13:00 Porodica Zašto se za Novu godinu kiti baš JELKA: Odakle potiče ovaj OBIČAJ i gde je prvo drvo u SRBIJI okićeno?
19:45 Porodica Bebe, riba, PEPEO i jaja: Ovo su najneobičnija SRPSKA i MAGIJSKA verovanja koja se PODMEĆU mladim MAMAMA!
14:29 Porodica Danas su MATERICE, najlepši hrišćanski praznik ŽENA: Veruje se da OVAKVU odeću treba izbegavati jer donosi NESKLAD
21:55 Dom i saveti "Okićeni SVATOVI i muzika su krenuli ka GROBLJU" Do sada smo naučili šta je CRNA SVADBA, ali evo kako se ona PREKIDA!
21:40 Porodica Nemojte da se OBRUKATE: Ova pravila važe za svakog GOSTA na slavi, svaki pravi SRBIN ih poštuje
16:20 Porodica Srpska narodna TRADICIJA: Kako se PREDAJE krsna slava i da li žena može da je preuzme?
18:42 Porodica Jedan je od NAJBIZARNIJIH srpskih običaja: Tokom prve bračne noći mladenaca, SVEKRVA kuka ispred vrata za vreme čina, a razlog je više nego MORBIDAN
15:27 Dom i saveti Katabaza i CRNA SVADBA nije najgore što se spominje u popularnoj seriji: Znate li šta je "STRNDŽANJE - jeziv vlaški običaj za koji niste čuli do sad!
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice
19:57 Poznati Crna Ema: Glumica zamalo da se onesvesti od straha na crvenom tepihu, automatski pala u naručje zgodnog kolege
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 18. maj: Vagama je ljubav u kritičnom stanju, Strelcima stiže odluka iz inostranstva