18:00 Porodica Srpski običaji: Zašto MLADA baca SITO na krov, a novopečenom TATI cepaju majice, i koji je to svadbeni ritual bio dugo ZABRANJEN
12:00 Porodica Uskršnjim ponedeljkom počinje SVETLA NEDELJA, a ovo su običaji: Devojke, ako vam momak priredi ovu smicalicu, obradovaće vas DOBRIM vestima
10:45 Dom i saveti Šta uraditi sa ČUVARKUĆOM od prošle godine: Mnogi je ostavljaju u CRKVI, a to je velika GREŠKA
09:37 Dom i saveti Danas je VELIKI petak: Noćas pod jastuk stavite ovu SITNICU i ujutru ćete saznati kakva vas SUDBINA čeka
09:54 Porodica Svi se SVAKE godine pitaju KADA se farbaju jaja: Verovanje kaže da se na VELIKI PETAK ništa ne radi, a evo šta je STVARNO TAČNO
14:15 Porodica Sutra je praznik CVETI, dan RADOSTI: Stari običaj nalaže da ZAMISLITE ŽELJU, a evo šta sve mora da se ispoštuje
10:12 Porodica Najlepši OBIČAJI za VRBICU: Zvončiće vežite za TROBOJKU, a veruje se da OVO morate da ispoštujete jer donosi SREĆU i ZDRAVLJE
09:00 Porodica Znate li zašto mladoženja NOSI MLADU PREKO PRAGA? Verovanje čije je značenje JAKO i danas, ko nije poštovao običaj, terao ga je MALER
18:05 Porodica Sutra je VRBICA, najradosniji dečiji praznik: Obavezno uradite jedno i SREĆA će vam pokucati na vrata
13:15 Porodica Zašto se MLADA prenosi preko PRAGA: Ovo staro narodno verovanje i danas ŽIVI, a ima veze sa upokojenim dušama
10:15 Porodica Počela je GLUVA NEDELJA Vaskršnjeg posta: Sada NIKAKO ne krećite na put, ovo su verovanja i običaji koje NE smete da PREKRŠITE
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice
19:57 Poznati Crna Ema: Glumica zamalo da se onesvesti od straha na crvenom tepihu, automatski pala u naručje zgodnog kolege
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 18. maj: Vagama je ljubav u kritičnom stanju, Strelcima stiže odluka iz inostranstva