10:27 Poznati Ima 59, a izgleda kao da joj je 25! Ljudi šokirano gledaju njeno telo u bikiniju, pa krštenicu, a evo zašto izgleda duplo mlađe
11:10 Poznati E, ova žena zna zašto živi: Najvatrenija scena Hale Beri (59) koju do sada još uvek niste videli!
12:51 Poznati Hale Beri brutalno odgovorila bivšem mužu koji ju je prozvao da ne kuva i ne čisti: Sa odmora mu u 4 reči zapušila usta!
11:35 Poznati Procvetala posle trećeg razvoda: Hale Beri gori u kupaćem kostimu, ko bi rekao da ima 58 godina!
15:27 Poznati Njihala kukovima, pa ostala bez gaća: Glumicu poneo ritam, nije ni slutila da će biti polugola, i to pred kamerom
12:29 Lepota i Moda Hale Beri u zadnjem momentu morala da se presvuče: Ceo Kan je zurio u njenu haljinu, a 1 detalj je svima bio čudan
18:49 Poznati "Ne moramo svi da gledamo šta radite u 4 zida": Slavna glumica zaprepastila javnost ljubavnim snimkom iz spavaće sobe
18:47 Lepota i Moda "Ženo, gde si pošla bez gaća?" Hale Beri potpuno ogolila intimne delove, nema ko se nije zacrveneo kad se ona pojavila!
20:23 Poznati Oglasila se i ona: Evo kako je devojka Adrijana Brodija reagovala na njegov strastveni poljubac sa Hale Beri
13:34 Poznati "Čekala sam 21 godinu da to uradim": Hale Beri strastveno poljubila Edrijena Brodija pred devojkom, svi je zapanjeno gledali!
19:00 Poznati Udavala se 3 puta: Hale Beri nije imala sreće u ljubavi, pala je u totalni bedak, ali onda je ,,upecala" opasnog frajera
16:45 Lepota i Moda "Muškarci kako stare postaju zavodnici, a mi babe": Prelepa Hale Beri besni zbog "nepravde"
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac