13:21 Lepota i Moda BAKA (64) izgleda kao SESTRA SVOJOJ UNUCI : Viđa se sa MNOGO MLAĐIM MUŠKARCEM, a otkrila je da svako može da USPORI proces STARENJA!
17:30 Zdravlje Loš san može ugroziti vaše ZDRAVLJE: Međutim, to možete poboljšati na jednostavan način!
11:45 Poznati Sanja Vučić je naša POZNATA pevačica: Njen rođeni BRAT je manje popularan, ali sudeći po njegovim FOTOGRAFIJAMA na kojima izgleda kao APOLON , to će se promeniti još DANAS!
09:00 Poznati OVO je tajna njene vitke figure: Uz kućne treninge sa Evom Longorijom, izgledaćete fit i posle praznika
16:28 Zdravlje Imala je 160 KILOGRAMA, a danas iz šale istrči po ČETIRI maratona: Ova žena je podelila ŠEST SAVETA kako da SMRŠATE i zavolite sami sebe!
12:22 Ispovesti Ima 69. godina i izgleda kao BOMBA: Baka ima JEDANAEST unuka, profesionalna BODIBILDERKA, a bila je i mis Amerike!
08:30 Zdravlje Jutarnje vežbe pomažu boljoj koncentraciji, a čuvaju ZDRAVLJE srca: Posle ovih saveta počećete da vežbate koliko sutra!
11:00 Zdravlje Vežbajte sa Anom: Uz ove vežbe ćete aktivirati CELO TELO i skinuti kilograme bez mukotrpnog SKAKANJA
16:11 Lepota i Moda Kratka majičica, još kraći šorts! Zbog OVE KOMBINACIJE nisu joj dali da uđe u avion: Ja sam ZVEZDA, mogu da se obučem KAKO ŽELIM!
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica