10:33 Dom i saveti Zaboravila sam da isključim klimu kad sam otišla na more: Kad je stigao račun za struju, sledila sam se od cifre!
10:30 Dom i saveti Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući
15:10 Dom i saveti Sa klimom svi prave istu grešku: Stručnjak objasnio kako da podesite uređaj i uštedite na struji i do 7000 dinara mesečno
20:45 Dom i saveti Na koliko stepeni klima troši najmanje struje? Ako uradite ovo, može raditi ceo dan
16:15 Zdravlje Kardiolog upozorava: Evo koliko stepeni treba da bude u sobi tokom vrućina – svaka greška se plaća
13:02 Dom i saveti Malo ljudi zna čemu služi dugme "dry": Tajna funkcija klima uređaja koja štedi novac
15:39 Dom i saveti Kako napraviti klimu od ventilatora: Rashladite stan za male pare, sve što vam treba imate u kući
13:30 Dom i saveti Rashladite dom bez klime: Trikovi iz bakine kuće, nema erkondišn, nema ventilator, a ima svežina
16:07 Dom i saveti Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru
14:59 Dom i saveti Klima nije samo za hlađenje: Žene poludele za ovim trikom, evo kakvu još funkciju ima
19:10 Dom i saveti Čišćenje klime možete sami da uradite: Ne bacajte pare na majstora, dajemo vam detaljno uputstvo
15:30 Zdravlje Pomaže kod problema sa jetrom, a raste svuda oko nas: Biljka koja je jeftina kao korov, a vredi suvo zlato!
15:04 Lepota i Moda Imate kremu za sunčanje od prošle godine? Evo koliko je to štetno za kožu, uopšte nije bezazleno!
14:39 Horoskop Ovih 6 astro kombinacija su platonske srodne duše: Astrolozi veruju da im niko ne može ništa kada se oni spoje!
14:13 Ispovesti Verenik me ostavio pred svadbu, jer sam debela: Smršala sam 50 kg i pobedila na izboru za mis, svi su zanemeli!
13:48 Poznati Na sopstvenoj svadbi ponašala se kao da je došla na sahranu: Njene gorke suze je video ceo svet, a evo šta se desilo 14 godina kasnije
13:22 Dom i saveti Svaka kuća u Jugoslaviji imala je ovaj cvet: Raste brzinom svetlosti, izuzetno je otporan, mirišljav i cveta do jeseni!