16:35 Poznati ,,Tvoja mama bi bila jako ponosna": Kloi Kardašijan čestitala rođendan bivšem koji je varao tokom trudnoće, da li je pomirenje na vidiku?
15:06 Poznati Ni mačku nije poštedela: Kloi Kardašijan postala meta podsmeha, a razlog je ovaj bizaran potez
21:40 Poznati Ništa manje nismo očekivali: Kloi Kardašijan je dala sve od sebe kako bi učinila Dan zaljubljenih posebnim za svoje mališane - preslatko!
20:49 Poznati Mamin ten i tatine okice: Kloi Kardašijan podelila preslatke slike svog sina Tejtuma, da se rastopite!
17:06 Poznati Varao je samo 48 sati pre rođenja njihove ćerke! Kloi Kardašijan sada otkriva u kakvom je odnosu sa bivšim dragim
20:54 Poznati Neko baš voli svoju tetku! Kloi Kardašijan objavila nežnu poruku svoje bratanične Drim (7), njihova povezanost je predivna!
14:24 Poznati "Varao sam samo zbog akcije, zbog tog osećaja": Šokantno priznanje bivšeg muža Kloi Kardašijan zašto joj je slomio srce
12:08 Poznati "To je bila moja najveća životna greška": Kris Džener po prvi put nakon više od 30 godina progovorila o prevari, postaje napeto!
14:15 Poznati Sestre Kardašijan kao Bratz lutke: Protetske usne i teška šminka kao cena spektakularnog izgleda za Noć veštica
16:20 Lepota i Moda "Džins na džins" je gorući trend ove godine: NIje mu odolela ni Kloi Kardašijan, dvehiljadite se vraćaju na velika vrata
13:14 Poznati Kardašijanka progovorila o TUMORU: Nikad je nisu videli u gorem stanju, a sada je iznela nove DETALJE
16:28 Ispovesti "Izbacio sam taštu iz kuće!" Zetu prekipelo da mu stalno kida živce, pa odlučio da prekine mučenje
16:06 Dom i saveti Egzotične princeze iz Južne Amerike nisu zahtevne, ali postoji caka: Da bi vam petunije cvetale do oktobra, zalivajte ih samo ovako
15:50 Horoskop Da li ćete postati milioner? Ako ste rođeni na jedan od ovih 6 datuma, velike su šanse da ćete se obogatiti
15:27 Poznati Najmlađi sin princa Vilijama pomrsiće konce svima: Pred njim je velika stvar zbog koje može doći do problema u kraljevskoj porodici
15:20 Ispovesti Istina izletela na slavi: Drago iz Paraćina 12 godina odgajao bratovo dete misleći da je njegovo, trenutak pijanstva srušio mu svet
15:04 Dom i saveti Ni vetar, ni kiša, ni mraz mu ne mogu ništa: Ovo je cveće koju uspeva svakome, prelako za održavanje, ali se sadi na posebno mesto