19:30 Ispovesti Majka UGUŠILA svoje TROJE male dece: Ubila je mališane na NAJBIZARNIJI MOGUĆI NAČIN, mrtvozornici su JEDVA ustanovili način ubistva
18:00 Ispovesti Vapaj očajne majke odjeknuo svetom: Znam da je moj sin još uvek tu, a oni žele da ga "UBIJU"
18:20 Ispovesti Dečak je rođen sa DVA ODSTO mozga: Lekari su rekli da nema NIKAKVU ŠANSU, danas ima DEVET godina i medicinsko je ČUDO
09:17 Porodica Osećala je da nešto nije u redu sa BEBOM: Trudnica je zamolila DOKTORE da je pregledaju a onda je otkrila nešto što ih je sve UPLAŠILO!
10:45 Ispovesti "Moj život je CIRKUS": Ljudi je stalno OSUĐUJU zato što je ZATRUDNELA sa svega 13 godina, kako se Gabi nosi sa tim?
10:19 Poznati "Prošli smo kroz pravi PAKAO": Bez dlake na jeziku, majka glumca Milana Marića ispričala NAJTEŽE trenutke iz svog života
09:25 Ispovesti Napustila je troje dece i otišla da živi sa dečkom: Osam godina kasnije, njena ćerka je donela VAŽNU odluku
12:48 Ispovesti Naišla je na OSUDU jer je odlučila da RODI dete DEFORMISANOG lica: Niko nije znao pravu ISTINU
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg