19:30 Lepota i Moda Recite ZBOGOM mučenju zbog crtanja OBRVA: Novi TikTok trend je IZGOREO jer uz ovu tehniku su SAVRŠENE i jednake!
08:33 Ispovesti Iako su raskinuli, na odmor su morali da idu zajedno: Ovako je izgledalo putovanje nekadašnjeg para
09:00 Lepota i Moda Veliki i PUNE usne u DVA koraka: Uzmite vaš sjaj i pomešajte sa OVIM, efekat je NEVEROVATAN!
10:39 Porodica Objavila je fotografiju dvogodišnjeg sina: Dete svi gledaju u čudu, izgleda kao da ima sedam godina
10:09 Ispovesti Na venčanju joj se desila "nezgoda sa pticom": Uopšte joj nije bilo smešno, a mladoženja nije pokazao saosećanje
14:10 Porodica Ovo je bio NAJKRAĆI sastanak ikada: "Spremala sam se satima, da bi trajao samo MINUT, besna sam"
16:40 Poznati Ovako Džej Lo "vaspitava" Bena: Pogledom ga sasekla kao MAČEM, on se pravda kao dete, a sve zbog jedne ČAŠE (VIDEO)
22:30 Porodica Ovo je definitivno NAJGORE iskazivanje ljubavi u ISTORIJI: Mladoženja održao zdravicu, svi ostali u ŠOKU, mlada ZANEMELA od njegovog govora!
22:30 Ispovesti Svaki sastanak sa muškom osobom za nju je bio FIJASKO: Napravila je ANKETU kako bi ustanovila šta nije u redu sa njom
16:52 Ispovesti Svi muškarci žele da izađu sa njom: Kad čuju koliko ima GODINA beže glavom bez obzira
16:40 Porodica "Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!
14:10 Ispovesti Verenik je VARAO dok je bila trudna: Kada mu je predložila OVO, pobegao istog momenta!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale