14:36 Ispovesti Odlučio je da se 100 dana hrani samo OVOM brzom hranom: "Imam CILJ i dokazaću vam da je MOGUĆE ovako smršati"
22:00 Ispovesti Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"
08:45 Ispovesti Dve godina je u vezi sa dečkom i još se nisu poljubili: "Imam svoje standarde, samo se grlimo"
17:25 Lepota i Moda Trik koji popravlja najčešću GRŠKU u šminkanju: Žene širom sveta su ODUŠEVLJENJE, tvrde da su ima sada "ŽIVCI" spašeni!
16:00 Lepota i Moda Polomljeno RUMENILO popravite pomoću OVE tehnike: Video je postao HIT na TikToku jer izgleda kao da je tek KUPLJENO!
16:40 Porodica Mama koja je napravila "opšti haos" na internetu: "Rodbini ne dopuštam da grli moje dete"
19:00 Porodica Premazao je puterom od kikirikija celu KUHINJU svojih roditelja: Razlog je apsolutno idiotski!
15:30 Ispovesti Obukla se za roditeljski sastanak pa ostavila MUŽA u šoku: "Zanemeo sam, ovako se ide na plažu"
17:30 Lepota i Moda Od stare VENČANICE je napravila nešto NEVEROVATNO: "Ovo treba svaka DEVOJKA da pogleda, GENIJALNO je"
09:49 Lepota i Moda Tehnika ŠMINKANJA koja je postala VIRALNA na TIkToku: Nekadašnje RUMENILO se vratilo u TREND ali na potpuno NOVI način nanošenja!
17:36 Dom i saveti Ona je izazvala ŠOK na društvenim mrežama: Posavetovala žene kako da usreće svog muškarca
10:27 Ispovesti Nagovorio DEVOJKU da se poljubi sa drugim za 250 evra: Ubrzo se POKAJAO pa napravio neviđenu DRAMU koju nije očekivala!
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg