16:00 Ispovesti Svi se pitaju ko je majka od njih tri: Ljudi gledaju da li je moguće da OVAKO izgleda u tim godinama!
14:25 Ispovesti Devojka je razradila "matematičku šemu" zabavljanja: Ako preskočite neki od ovih KORAKA, smatrajte da vam ljubav neće uspeti
16:30 Lepota i Moda Ne trošite više NOVAC na sjajeve sa ŠLJOKICAMA: Napravite ga same za svega PAR SEKUNDI!
14:00 Ispovesti Veronika je imala preko 100 KILOGRAMA: Za šest meseci se bukvalno prepolovila, nećete moći da je prepoznate
15:30 Poznati Selena Gomez opet ZABRINULA javnost: Izašla je lepa i SREĐENA, a onda se sve u MOMENTU pokvarilo! (VIDEO)
09:34 Dom i saveti Na ovaj način prepoznajte SVEŽE voće u prodavnici: Trik za koji je potreban samo jedan potez RUKOM!
14:00 Ispovesti Zbog obične SALATE prošla je kroz PAKAO: Doktori je ubeđivali da joj nije NIŠTA,a onda se OVO desilo i sve UPLAŠILO (VIDEO)
14:36 Ispovesti Odlučio je da se 100 dana hrani samo OVOM brzom hranom: "Imam CILJ i dokazaću vam da je MOGUĆE ovako smršati"
22:00 Ispovesti Dajra (19) je napustila standardni život i preselila se u njen AUTOMOBIL:"Imam SVE, nemojte da lečite svoje strahove na meni"
08:45 Ispovesti Dve godina je u vezi sa dečkom i još se nisu poljubili: "Imam svoje standarde, samo se grlimo"
17:25 Lepota i Moda Trik koji popravlja najčešću GRŠKU u šminkanju: Žene širom sveta su ODUŠEVLJENJE, tvrde da su ima sada "ŽIVCI" spašeni!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale