22:30 Lepota i Moda Možete savršeno da nanesete AJLAJNER iako imate SPUŠTENE kapke: Moćan savet iskusnih ŠMINKERA je sve što vam je potrebno
15:00 Lepota i Moda Hiljade žena gleda ZABEZEKNUTO u ovaj VIDEO: Devojka je JEDNOSTAVNIM trikom uspela da prekrije SVE BUBULJICE
16:15 Lepota i Moda SAVRŠEN ten u ČETIRI koraka: Našminkajte se BESPREKORNO bolje nego PROFESIONALNI šminkeri
20:55 Lepota i Moda "Voditelj sam i evo kako se ŠMINKAM za emisiju": Muškarac SRUŠIO internet svojim UMEĆEM, bolje barata ČETKICOM od mnogih žena
18:30 Lepota i Moda Najveća TRANSFORMACIJA koju ste IKADA videli: Žena bez zuba i obrva pokazala SVU MOĆ šminke (VIDEO)
20:40 Lepota i Moda Dobro proverite šta imate u NESESERU: Ako šminku koristite duže od OVOG PERIODA, možda bi trebalo da se ZABRINETE za svoje zdravlje
10:00 Lepota i Moda Za nju kažu da je kraljica TRANSFORMACIJE: Samouka ŠMINKERKA pokazala kako zaista izgleda, bez šminke!
22:00 Lepota i Moda Nakon NEIZLEČIVE bolesti pala je u depresiju: Glumica tvrdi da joj je ovo vratilo VERU u život i podiglo na noge
20:30 Lepota i Moda Ovakvom metodom šminkanja dobićete VEĆI VOLUMEN USANA: TRI I PO miliona žena je odusalo od FILERA zbog TOP REZULTATA
12:55 Lepota i Moda TikTok trend koji je podelio SVET: Evo zašto se DEVOJKE šminkaju tako da IZGLEDAJU kao da su upravo PLAKALE
15:20 Lepota i Moda Podignite JAGODICE kao Kejt Mos: Žene širom sveta su POLUDELE za ovim trikom, efekat je isti kao "FEJS LIFTING"
18:58 Lepota i Moda Farmerke i košulja su savršen par: Odličan izbor za putovanje avionom, neće vam biti hladno, a ni vruće, klasika je uvek najbolja
18:27 Poznati Danas slavi 101. rođendan: Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta