21:27 Porodica Dečak (5) kao MEDICINSKO ČUDO: Napravio svoje prve korake uprkos ATROFIJI MOZGA, snimak oduševio SVET (VIDEO)
10:00 Dom i saveti Kada se SKIDA novogodišnja dekoracija? Šta može LOŠE da vam se desi ako to ne uradite pre KINESKE Nove godine!
08:20 Lepota i Moda GENIJALNE ideje za NOVOGODIŠNJU dekoraciju: Unesite prazničnu čaroliju u svoj dom, budite PRVI sa ovim idejama
10:03 Dom i saveti Da lakše pregurate sumornu JESEN: Stvorite filmsku atmosferu u vašem domu sa samo nekoliko JEFTINIH stvarčica
10:57 Dom i saveti Ovaj jedinstveni SAT je pravi HIT: Najmoderniji dodaci za dekoraciju vašeg DOMA ove jeseni
17:59 Dom i saveti Ni topla voda, ni mikrotalasna, samo ovo: Mleveno meso će se odlediti za 10 minuta, nema brže metode
17:28 Horoskop Astrolozi upozoravaju na četiri kritična datuma u januaru 2025. godine: Sukobi, svađe, tenzije — neće biti lako
16:55 Dom i saveti Naš najpoznatiji travar otkriva: Ovih 5 biljaka su kao prva pomoć i treba ih imati u kući
16:01 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
15:42 Dom i saveti Ni slučajno ga ne jedite: Jedan detalj otkriva da li se u krompiru nalaze pesticidi