12:38 Horoskop Ova tri znaka će se obogatiti do kraja 2023: Novčanik će im biti pun, konačno će moći da žive kako žele
15:46 Lepota i Moda Ona je dokaz da zimska moda nije dosadna: Emili Rajtakovski prošetala ulicama Njujorka u spektakularnom izdanju
13:43 Lepota i Moda Jesen u znaku roze boje: Džemperi u ovoj nijansi unose razdraganost u svaku odevnu kombinaciju
12:28 Porodica Najlepše jesenje ime srpskog porekla: Izuzetno je popularno, a značenje nosi moćnu simboliku
10:58 Lepota i Moda Maksi bob kao najtraženija frizura ove jeseni: Trend inspirisan supermodelima devedesetih zavladao bjuti svetom
21:51 Lepota i Moda U salonima ovo će biti najpopularniji manikir: Ove jeseni na velika vrata se vraćaju kratki nokti
21:11 Horoskop Tri znaka će ove jeseni plivati u para: Poznati astrolog otkriva kome će konačno krenuti nabolje
11:45 Lepota i Moda Četiri trenda koja će vladati ove jeseni: Influenserke sa Instagrama kao inspiracija za svakodnevne stajlinge
20:48 Lepota i Moda Bjuti industrija je lansirala novi jesenji trend: Narandžasta boja kose kao vodeći hit
21:31 Lepota i Moda Ovaj modni klasik biće ultimativni hit ove jeseni: Može se nositi kao jakna, ali i kao sako
19:09 Lepota i Moda Sve žene žele ovaj sako: Hit je jeseni, prodaje se brzinom svetlosti, a mi smo ga pronašli za 3.000 dinara
18:33 Lepota i Moda Ovaj mantil je sve što vam treba ove jeseni: Budite prvi koji će ga imati, jer se rasproda brzinom svetlosti
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!