16:51 Poznati "Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena
16:54 Poznati Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke
11:13 Poznati "Bolje da se zaljubila u Serhija Ramosa nego u Pikea": Šakirin advokat izjavom zaintrigirao javnost
11:00 Poznati Šakira u bombastičnim modnim kombinacijama: Riskantna haljina sa prorezima i metalik korset za čistu desetku
11:00 Poznati "Ljudi ne znaju deset posto onoga što se zaista dogodilo": Pike prvi put progovorio o odnosu sa Šakirom
10:29 Poznati Da li je pevačica poludela? Odgurnula stariju ženu pa se pravila da se ništa nije dogodilo
12:29 Poznati Ima 46 godina, a prava je bomba: Pevačica se pojavila od glave do pete u crnoj koži i zasenila sve prisutne
13:48 Ispovesti Šakira ide u zatvor? Moraće da iskešira 6 miliona evra, a evo zbog čega mora da plati ovu drakonsku kaznu
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
12:16 Poznati "Moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob": Šakira se ne zaustavlja, novom pesmom opet provocira
17:05 Poznati Pikeu nije lako kad vidi da mu je bivša i dalje zanosna: Šakira izgrmela na crvenom tepihu, sve oči bile su uprte u nju
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozgaa": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak
18:59 Poznati Ušao joj je u prikolicu dok nije bila obučena i ispitivao o intimnim stvarima: Blejk Lajvli tuži kolegu, tvrdi da svesno želi da joj unušti život
18:27 Lepota i Moda Jako su hraljive, a retko ko ih u Srbiji jede: Ovo je superzdrava gljiva, može smanjiti rizik od dijabetesa, ali i ublažiti simptome depresije
17:59 Dom i saveti Savršen je za dekoraciju domova, ali može da uništi nameštaj i podove: Evo kako da zaštite kuću pre nego što upotrebite "sneg u srpeju"