14:58 Poznati Posle Pikea, došla i ona na red: Šakiri preti kazna od 8 godina zatvora, a moraće da iskešira 20 miliona evra
10:32 Poznati "Ovo je previše za moje malo srce": Šakiri njeni sugrađani odali neverovatno priznanje, poznata Kolumbijka oduševljena
10:40 Poznati Istina o skandaloznom raskidu isplivava na videlo: Šakira snima dokumentarac o teškim trenucima nakon Pikeove prevare
16:51 Poznati "Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena
11:13 Poznati "Bolje da se zaljubila u Serhija Ramosa nego u Pikea": Šakirin advokat izjavom zaintrigirao javnost
11:00 Poznati Šakira u bombastičnim modnim kombinacijama: Riskantna haljina sa prorezima i metalik korset za čistu desetku
11:00 Poznati "Ljudi ne znaju deset posto onoga što se zaista dogodilo": Pike prvi put progovorio o odnosu sa Šakirom
10:29 Poznati Da li je pevačica poludela? Odgurnula stariju ženu pa se pravila da se ništa nije dogodilo
12:29 Poznati Ima 46 godina, a prava je bomba: Pevačica se pojavila od glave do pete u crnoj koži i zasenila sve prisutne
13:48 Ispovesti Šakira ide u zatvor? Moraće da iskešira 6 miliona evra, a evo zbog čega mora da plati ovu drakonsku kaznu
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi