09:22 Horoskop Kineski horoskop za novembar: Ako ste rođeni u ovom znaku, počnite da slavite, stižu i ljubav i novac koje godinama čekate!
11:02 Horoskop Kineski horoskop za drugu polovinu meseca, od 15. do 31. oktobra: Kod Pacova će biti sitnih problema, kod Zmajeva idealan period za nove početke
16:20 Horoskop Kineski godišnji horoskop: Šta donosi godina Crvenog vatrenog konja 2026. i kako da je dočekate spremni
21:12 Horoskop Najveći srećnici kineskog horoskopa: Blago vama ako ste rođeni u nekoj od ovih godina - muke će vas zaobići!
14:48 Horoskop Za 6 kineskih znakova počinje period sreće i finansijskog uspeha: Petak donosi dugo čekanu isplatu
09:13 Horoskop Kineski astrolozi tvrde: Ova tri znaka će u septembru imati para kao blata, sreća ih prati i sledeće godine
14:57 Horoskop Prema kineskom horoskopu, ovih 5 znakova dolazi do ogromnog novca: Obogatiće se kad tad, ulaze u moćnu eru!
15:25 Horoskop Iznenadna sreća stiže za 3 znaka kineskog horoskopa: Ovi moćni datumi im donose obilje na svim poljima
20:43 Horoskop Ovaj znak kineskog horoskopa će brzo doći do novca u avgustu: Stiže podrška sudbine i uspeh na svakom životnom polju
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac