20:48 Poznati GODINU DANA JEZIVE MISTERIJE U VEZI NESTANKA MARIJANE SEIFERT Sumnja se da je ubijena, otac joj preminuo, majka van sebe i neutešna!
12:30 Ispovesti "Ubila sam Sonju": Devojčica (11) hladno i sabrano priznala zašto je izbola drugaricu iz razreda
07:50 Poznati Da li je ISTINA izašla na videlo? Princeza Dajana je UBIJENA i bila je TRUDNA sa ovim čovekom!?
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:00 Ispovesti Pronađena DEVOJČICA pored obale u JEZIVOM stanju: Plutala je ČETIRI dana na malom splavu, a evo koji UŽAS se dogodio njenoj porodici
20:00 Ispovesti Usred noći probudio ga je VRISAK njegovog SINA: Jedanaestogodišnjak je otkrio šta se dogodilo pa ispustio dušu
20:40 Ispovesti HOROR U VRTIĆU Vaspitačica UBILA bebu pod naletom BESA, a kada vidite kako, duša će vas zaboleti
10:30 Porodica Mnogo žena je ubijeno iz ISTOG razloga: Nakon samo godinu dana braka izgubila je ŽIVOT zbog zatupele TRADICIJE!
11:15 Ispovesti Došla je po DECU kod bivšeg muža: Kada je ušla u spavaću sobu, UKOČILA SE I ZANEMELA od bola
13:08 Ispovesti Ubila je DEČKA na NAJOKRUTNIJI mogući način: Zvezda sajta za ODRASLE mladića ostavila u LOKVI KRVI!
11:25 Porodica Beba se GUŠILA dok je otac mirno igrao IGRICE: Šokantno svedočenje KOMŠINICE nakon smrti deteta!
21:00 Ispovesti Drama koja traje MESECIMA: Iako znaju da se ubica OBESIO, sud majku proglasio KRIVOM za smrt mališana
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac