10:12 Poznati Irina Šajk i Bredli Kuper bliski kao nekad: Zajedno uslikani u Veneciji, pridružila im se i ćerka
19:45 Poznati Savršen modni sklad: Džordž i Amal Kluni privukli svu pažnju na filmskom festivalu u Veneciji
07:30 Poznati Svima poznat "DEČAK SA ČOKOLADE" sada je ZGODNIJI nego što možete da zamislite: Opet je skrenio pažnju na sebe, cela VENECIJA ga je gledala!
10:50 Poznati Beograđanin je bio lice POPULARNE čokolade, a sada je ZASENIO Veneciju: Pojavio se sa DEVOJKOM sa kojom je 10 godina, niko sa njih POGLED nije skidao
16:53 Lepota i Moda Pravo iz Venecije: Pogledajte osam NAJMOĆNIJIH autfita sa crvenog tepiha i odaberite kombinaciju za neku SVEČANU priliku
09:54 Lepota i Moda Osvetlila je scenu svojom haljinom: Pojavila se kao BOGINJA SUNCA, istakla se svojim glamuroznim stilom
18:00 Poznati Dženifer Lopez je postavila nove standarde u Veneciji, ali zbog jednog detalja joj se ceo svet PODSMEVA
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra