10:52 Ispovesti Monika je devojka sa DAUNOVIM sindromom koja postaje svima UZOR na pisti: Osvojila je Nedelju mode u Njujorku i dokazala je sve MOGUĆE!
19:40 Porodica SKANDAL U ŠKOLI Šok, devojčicu (14) sa Daunovim sindromom ISEKLI sa godišnje FOTOGRAFIJE, a evo kako je ona reagovala!
11:53 Lepota i Moda Svako može da ostvari svoj SAN: Sofija je prvi MODEL sa Daunovim sindromom, a sada je angažovala NAJPOZNATIJA dizajnerska kuća
21:51 Lepota i Moda Prava modna revolucija i DOKAZ da se snovi ostvaruju: Sofija je PRVI Viktorijin model sa DAUNOVIM sindromom
10:00 Porodica NJU niko NIJE ŽELO jer ima Daunov Sindrom: Devojčicu je prihvatio LUKA, za koga se kasnije saznalo da je GEJ!
19:35 Porodica Kakvo DETINJSTVO je imao sa njim? Odgajio ga je otac sa DAUNOVIM sindromom, a Sadler je priznao jednu VAŽNU stvar!
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
19:03 Ispovesti Ispovest srpskog KAMIONDŽIJE koja vraća veru u ljude: "Svaki put kada vozim turu ka Mađarskoj, prolazim pored jedne kuće"
18:22 Porodica Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!
11:07 Ispovesti "Moja Teodora ima Daunov sindrom i deca se dogovaraju da je tuku" : Marijinu ćerku nazivaju ČUDOVIŠTEM, a evo šta ona ima da im poruči!
11:36 Ispovesti Ona je MANEKENKA koja menja svet: Sa Daunovim sindromom stala je na modnu PISTU i srušila sve STEREOTIPE o ženskoj lepoti
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija
17:29 Poznati Preminula u 100. godini života: Ovako su izgledali poslednji trenuci čuvene glumice, Srbi je pamte po ovoj ulozi
17:03 Zdravlje Banane imaju nekoliko faza zrelosti: Evo koje su najzdravije, a koje mogu izazvati zdravstvene tegobe
16:41 Dom i saveti Biće bolji nego banjalički i sarajevski, prste da poližete: Kako za 1. maj ispeći najbolje ćevape, trik je u jednoj stvari na roštilju