13:23 Poznati Megan Markl na crvenom tepihu bez Harija: Jednom rečenicom potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo
11:53 Poznati Za glumicu starenje je dar: Dru Barimor izbegava estetske korekcije, a ovo je razlog zašto ih se plaši
14:49 Poznati Poslovni stil začinila je neobičnom obućom: Šarliz Teron u jesenjem autfitu pokorila Njujork, svi se okretali za njom
18:47 Poznati Bela haljina optočena kristalima joj stoji kao salivena: Gvinet Paltrou lepša nego ikad, a u njene cipele su svi gledali
11:07 Poznati Stajling na koji mnogi ne bi smeli da pomisle: Šarliz Teron izazvala zemljotres na crvenom tepihu
16:20 Poznati Od plavuše do zanosne brinete: Evo kako se Sofija Vergara menjala kroz decenije, njena lepota je neprolazna
15:55 Poznati Dženifer Garner potpuno otvoreno o najtežem životnom periodu: Vozila bivšeg na rehabilitaciju, a vratio joj na najgori način
10:15 Poznati U osmoj deceniji izgleda kao devojčica: Ovo je recept za mladolikost Tanje Bošković koji će žene obožavati
20:46 Poznati Profesorka iz Hari Potera glavna zvezda modne kampanje: 88-godišnja Megi Smit postala model, fanovi oduševljeni
16:02 Poznati "Kažu mi ljudi, lako je tebi": Jelisaveta Orašanin u neprepoznatljivom izdanju, pokazala koliko se muči
13:35 Poznati Rastaju se nakon 45 godina braka: Slavna Oskarovka Meril Strip i njen muž već duže vreme žive odvojeno
12:45 Poznati Sinonim za besprekornu eleganciju i ženstvenost: Stil Snežane Savić iz mladosti i danas aktuelan
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme