15:15 Poznati Za njom su UZDISALI Stalone, Švarceneger i Šon Pen: Nekada je važila za NAJLEPŠU ŽENU na svetu, a danas izgleda potpuno drugačije!
10:44 Poznati Zvezda serije "Dadilja" izgleda nikad bolje: Glumica Fran Drešer i u 67. godini privlači poglede, bacila Pariz pod noge
16:27 Poznati Nikad lepše nije izgledala: Nova frizura Penelope Kruz briše godine sa lica, a haljina je pun pogodak
16:04 Poznati "Šta joj se događa?": Glumica Dru Barimor zabrinula fanove najnovijim snimkom, svi se pitaju gde je ona
11:27 Poznati U dugoj haljini sa velikim prorezom privukla sve poglede: Lindzi Lohan se iznenada pojavila na premijeri kultnog filma
15:55 Poznati Zendaja prestala da prati dečka na Instagramu: Fanovi zabirnuti, svi se pitaju da li je raskid na pomolu
18:00 Poznati Odala je počast čoveku kog je volela: Sandra Bulok ispunila poslednju želju svog partnera, njen postupak ganuo je mnoge
10:47 Poznati "Mogla je da izreže ovo sa fotografije": Hale Beri zaprepastila pratioce, svi su primetili odvratan detalj
10:59 Poznati "Želim predah jer sam umorna": Selena Gomez drastično menja pravac karijere, fanovi razočarani njenom odlukom
14:47 Poznati Navikli smo da je viđamo doteranu i glamuroznu: Selma Hajek uhvaćena čupava i bez šminke, svi se pitaju šta joj se desilo
13:34 Poznati "Bila bih luda da se udam i imam decu pre 30. godine": Zvezdi serije "Euforija" Sindi Svini se nigde ne žuri
15:00 Poznati Glumica Paulina Manov SMRŠALA 30 kilograma: Čuvana Ljiljana iz "Tome" otkrila svoju dijetu
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima