Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : glumica

ZAVELA je suprugovog SINA kada je imao 13 godina: Ceo život slavne glumice je SKANDALOZAN, a na kraju je ostala sama!
09:41 Poznati

ZAVELA je suprugovog SINA kada je imao 13 godina: Ceo život slavne glumice je SKANDALOZAN, a na kraju je ostala sama!

Zaprosio je nakon samo DVE NEDELJE poznanstva, ali se nikad nije POKAJAO: Glumica Nela Mihajlović sebično čuva svoj BRAK od propasti, a evo koja je njena tajna!
21:40 Poznati

Zaprosio je nakon samo DVE NEDELJE poznanstva, ali se nikad nije POKAJAO: Glumica Nela Mihajlović sebično čuva svoj BRAK od propasti, a evo koja je njena tajna!

NIKADA se više neću UDATI! Poznata glumica i samohrana majka, prvi put otvorila dušu!
12:00 Poznati

NIKADA se više neću UDATI! Poznata glumica i samohrana majka, prvi put otvorila dušu!

Muž Nikol Kidman izneo stav o njenim VRELIM AKCIJAMA: "Moj suprug je UMETNIK, ali mu je MUKA!"
08:30 Poznati

Muž Nikol Kidman izneo stav o njenim VRELIM AKCIJAMA: "Moj suprug je UMETNIK, ali mu je MUKA!"

Ostala je SIROČE kao beba: Ćerka najlepše JUGOSLOVENSKE glumice je slika i prilika pokojne majke!
09:00 Poznati

Ostala je SIROČE kao beba: Ćerka najlepše JUGOSLOVENSKE glumice je slika i prilika pokojne majke!

Znate je sa malih ekrana, ali ovo niste znali o njoj: Ona je NAJPAMETNIJA žena u Holivudu, završila je jedan od najpoznatijih fakulteta i govori čak 6 jezika!
22:00 Poznati

Znate je sa malih ekrana, ali ovo niste znali o njoj: Ona je NAJPAMETNIJA žena u Holivudu, završila je jedan od najpoznatijih fakulteta i govori čak 6 jezika!

Anđelina Džoli ima novog DEČKA: Mlađi je skoro DVE DECENIJE, a obožavaoci tvrde da uopšte nije njen TIP!
11:45 Poznati

Anđelina Džoli ima novog DEČKA: Mlađi je skoro DVE DECENIJE, a obožavaoci tvrde da uopšte nije njen TIP!

"Od njega mi je ostalo blago GAĐENJE": Ovako je ćerka Zorana Radmilovića govorila o njemu, većinu života je provela SAMA, a njena prerana SMRT potresla je region
17:30 Poznati

"Od njega mi je ostalo blago GAĐENJE": Ovako je ćerka Zorana Radmilovića govorila o njemu, većinu života je provela SAMA, a njena prerana SMRT potresla je region

JUGOSLOVENSKA večita barbika nije pobedila DEPRESIJU: Tragično je okončala život pre DVE godine, a pamtićemo je kao našu NAJLEPŠU glumicu!
16:15 Poznati

JUGOSLOVENSKA večita barbika nije pobedila DEPRESIJU: Tragično je okončala život pre DVE godine, a pamtićemo je kao našu NAJLEPŠU glumicu!

Talenat i lepotu nasledila od majke: Gledali smo je u DOMAĆIM serijama, a nismo znali da je ĆERKA Snežane Savić
11:25 Poznati

Talenat i lepotu nasledila od majke: Gledali smo je u DOMAĆIM serijama, a nismo znali da je ĆERKA Snežane Savić

Potresno pismo Mire Furlan ugledalo svetlost dana: Pre smrti je SINU ogolila dušu O TERETU koji je kroz život nosila, njene reči dušu kidaju
10:20 Poznati

Potresno pismo Mire Furlan ugledalo svetlost dana: Pre smrti je SINU ogolila dušu O TERETU koji je kroz život nosila, njene reči dušu kidaju

UMRLA JE GOLA U KUPATILU: Čuvena glumica imala je MNOGO LJUBAVNIKA, a porodica je SAHRANILA tek nakon godinu dana!
20:09 Poznati

UMRLA JE GOLA U KUPATILU: Čuvena glumica imala je MNOGO LJUBAVNIKA, a porodica je SAHRANILA tek nakon godinu dana!

1 2 ... 45 46 47 48 49 50 51 ... 57 58
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kolena
11:02 Dom i saveti

Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada

Shutterstock
10:20 Dom i saveti

Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno

stan
10:00 Dom i saveti

Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme

džigerica
08:47 Dom i saveti

Džigericu uvek pospite ovim pre prženja: Biće mekana, sočna i bez trunke gorčine

zavese
08:25 Dom i saveti

Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg

watch-icon

Preporučujemo

baka
11:54 Porodica

Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?

Luigi de Pompeis / Alamy / Profimedia
11:23 Poznati

Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju

kolena
11:02 Dom i saveti

Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada

žena
10:43 Ispovesti

Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"

Shutterstock
10:20 Dom i saveti

Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno

stan
10:00 Dom i saveti

Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.