19:30 Poznati "Crpim njegovu MLADOST u noćima": Slavna glumica u vezi sa 20 MLAĐIM muškarcem i SIJA kao nikada do sad!
19:15 Lepota i Moda Demi Mur je GLUMICA sa NAJSAVRŠENIJOM KOSOM: Ako želite da postignete takvu GUSTINU i SJAJ pratite ove savete
13:40 Poznati Glumica otkrila da je njena TEŽINA bila GLAVNA tema i da je bilo NEPRIJATNO: "Pitali su me koliko ću KILOGRAMA da IZGUBIM, a bila sam veoma MLADA!"
12:00 Poznati "Razmišljala sam jesam li LUDA": Teča je poznatu GLUMICU zlostavljao kada je imala PET godina, a jedna devojka se zbog toga UBILA
14:42 Poznati Bila je SAN svih muškaraca, a sada se SKRIVA od javnosti: Uništili su je MENTALNI problemi, zbog OPERACIJA je gotovo nemoguće prepoznati
14:15 Poznati Glumica se ŽALILA kako nema novac pa kupila kuću vrednu TRI MILIONA DOLARA: Spavala sa preko 200 muškaraca pa otkrila TAJNU koja je PROGANJA i BOLI
22:00 Poznati Niko ne može da veruje se VIlijam Levi pomirio sa suprugom: Prevario je preko 80 puta, ona ga pred svima BRANILA a sada mu je opet OPROSTILA
16:25 Poznati Bez TRUNKE ŠMINKE, ali prelepe: Ovako izgledaju Anđelka, Tamara i Sloboda kada se ugase REFLEKTORI i kada se oslobode mejkapa
11:05 Lepota i Moda Žena koja je toliko MLADOLIKA da je nazivaju VAMPIRKOM: Prvo je otkrila godine, a onda i TAJNU zbog koje izgleda ovako DOBRO
09:30 Poznati Američka glumica Kirsti Eli preminula u 71. godini od KANCERA: Vodila je BURAN život, bila neverovatna mama i BAKA, a Džon Travolta se od nje oprostio NAJDIRLJIVIJOM PORUKOM
12:29 Poznati Ona je bila PRVA žena Petra Božovića: Gledali ste je poslednji put u "Boljem životu", a zbog jedne njene odluke su se rastali
11:22 Poznati Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
09:02 Zdravlje Kažu da je bolje od kafe: Ovo piće važi za njenu zdraviju zamenu, piju ga svi redom, ali ovo ne znaju
08:30 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu imaju 3 pravila: Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi