16:18 Lepota i Moda Ne voli suknje, ne voli štikle, ali zato obožava... Odelo Marije Šerifović sužava u struku, idealno za niske žene, a boja — ističe ten
07:58 Poznati Marija Šerifović otkrila kako je uspela da smrša: Za samo 10 dana skinula 4 kilograma! "Ovo su moji jutarnji obroci"
22:02 Poznati "Imam pitanje za...": Ponosna mama Marija ima malu nedoumicu, u pitanju je takozvani ,,sharenting"
13:14 Poznati Ovako Marija uspavljuje sina: Podelila snimak od kog će se istopiti sva srca u Srbiji, a i šire!
20:42 Poznati "Dugo sam se spremala za taj trenutak...": Marija otkrila emotivan razlog zašto se odlučila za surogat majčinstvo i objasnila ceo proces
10:14 Porodica Kako je biti surogat majka i roditi dete poznatoj ličnosti: Užasno se ponašala prema meni, flertovala sa mojim mužem
11:20 Poznati Zbog ekstremne dijete doživela zdravstvene komplikacije: "Mislila sam da neću preživeti"
09:21 Poznati "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj": Evo u kakvim su odnosima dve evrovizijske rivalke
15:18 Poznati Nova pesma Marije Šerifović posle pet godina: "Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života..."
11:30 Poznati Ovo joj je bio PRVI televizijski NASTUP: Evo kako je Marija Šerifović izgledala davne 1998. godine! (VIDEO)
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo