07:58 Poznati Marija Šerifović otkrila kako je uspela da smrša: Za samo 10 dana skinula 4 kilograma! "Ovo su moji jutarnji obroci"
22:02 Poznati "Imam pitanje za...": Ponosna mama Marija ima malu nedoumicu, u pitanju je takozvani ,,sharenting"
13:14 Poznati Ovako Marija uspavljuje sina: Podelila snimak od kog će se istopiti sva srca u Srbiji, a i šire!
20:42 Poznati "Dugo sam se spremala za taj trenutak...": Marija otkrila emotivan razlog zašto se odlučila za surogat majčinstvo i objasnila ceo proces
10:14 Porodica Kako je biti surogat majka i roditi dete poznatoj ličnosti: Užasno se ponašala prema meni, flertovala sa mojim mužem
11:20 Poznati Zbog ekstremne dijete doživela zdravstvene komplikacije: "Mislila sam da neću preživeti"
09:21 Poznati "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj": Evo u kakvim su odnosima dve evrovizijske rivalke
15:18 Poznati Nova pesma Marije Šerifović posle pet godina: "Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života..."
11:30 Poznati Ovo joj je bio PRVI televizijski NASTUP: Evo kako je Marija Šerifović izgledala davne 1998. godine! (VIDEO)
18:00 Poznati Da li znate ko je ova pevačica? Mala Indijanka je naša NAJPOZNATIJA pop zvezda za koju kažu da je lepotu i talenat nasledila od majke!
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju