15:00 Lepota i Moda Emina Jahović ponovo oduševila STAJLINGOM: Spojila je dva klasična modna komada i napravila MAGIJU
18:00 Lepota i Moda Emina Jahović i Milica Pavlović u ISTOM odelu: Leopard print obema DRUGAČIJE pristaje, jedna je ZAVODLJIVA mačka, a druga elegantna dama
21:00 Lepota i Moda Emina Jahović u modnom izdanju koje pomera GRANICE: U smeloj kombinaciji izgleda kao "milion dolara", a jedan detalj posebno privlači PAŽNJU
10:45 Lepota i Moda Emina Jahović zna kako da izgledate MLAĐE: Napravila je frizuru koja BRIŠE 10 godina s lica i izgleda brutalno
23:00 Poznati Tajna SAVRŠENOG izgleda Emine Jahović vrlo je JEDNOSTAVNA: Nalazi se u ČAŠI zelenog smutija
19:34 Poznati Lepa Brena, Emina Jahović, Bajaga, Andrija Milošević... Ovo su SVI POSLOVI koje su SRPSKE poznate ličnosti radile PRE nego što su POSTALE SLAVNE
17:20 Poznati Da li prepoznajete NAŠU PEVAČICU sa fotografije? Izgleda kao TOP MODEL i danas puni 40 godina!
12:31 Poznati ZA NJU KAŽU DA PODSEĆA NA OCA: Emina Jahović je podelila sliku sa MAMOM, a evo koliko njih dve LIČE
10:12 Poznati Promenio je PREZIME, otac je PETORO dece i ozbiljno je dobar frajer: Ovo je rođeni brat Emine Jahović!
16:42 Poznati Emina Jahović objavila fotografiju sa sestrom: Ona je starija od pevačice, a svi komentarišu JEDNO
12:06 Poznati Popularna HUREM uhvaćena bez TRUNKE ŠMINKE u društvu naše poznate pevačice: Mi smo jedva prepoznali čuvenu SULTANIJU
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac