17:23 Lepota i Moda Boginja mode: Marijana Mateus zapalila Instagram objavom, a u njene sandale svi gledaju
19:05 Lepota i Moda Sandale kontroverzne Albanke izazvale lavinu komentara: Kako vam se sviđa modni eksperiment Dua Lipe?
18:49 Lepota i Moda Noletova snajka nosi najudobnije sandale na svetu: Saška Veselinov ih obožava, ravne su, super se kombinuju i evo koliko koštaju
18:23 Lepota i Moda Jelena Rozga ih obožava: Trendi i udobne, za mnoge žene ove sandale nose titulu kraljice
12:15 Lepota i Moda Sandale iz Jugoslavije zaludele modni svet: Bile su glavna obuća za more, imalo ih je svako dete, a ovo im je svetska cena
11:45 Poznati Sve žene u Srbiji danas pričaju o sandalama Marije Karan: Mnoge ih ne bi ni pogledale, a koštaju 1.000 dinara
19:05 Lepota i Moda Sandale koje čine da izgledate mršavije: Obožavaju ih žene širom sveta, a koštaju 2.000 dinara
11:31 Lepota i Moda Nakon glave lava na haljini, sad šeta u "očerupanim" sandalama: Kajli Džener ponovo razapeli, ali ovoga puta zbog obuće
09:19 Dom i saveti Crne fleke na sandalama su grozne, a prate u stopu svakog leta: Imamo super trik koji će vam pomoći da ih se zauvek rešite
12:04 Lepota i Moda Žene u Srbiji se otimaju oko ovih sandala: Mi smo pronašli modele za manje od 2.000 dinara
14:01 Lepota i Moda Da li biste ih nosile? Od "bapskih" sandala od 1.700 dinara Mira Bobić napravila šik model koji ćete ili voleti ili mrzeti
10:34 Lepota i Moda Tamara Kalinić u najtraženijim sandalama ove sezone: Elegantne, efektne, u njima ćete izgledati kao sa modne piste
07:45 Poznati Dve decenije u tišini trpela pakao, a onda je rešila da pobegne: Izašla bez ičega, obogatila se sama i sada joj niko ništa ne može
22:06 Zdravlje Salate vas neće spasiti rane smrti: Poznati kardiolog nabrojao 5 ključnih faktora koji čuvaju srce
21:40 Poznati "Oduvek sam htela da imam decu, ali...": Megan Markl otkrila šta se dešavalo kada bi ostala sama u svoja 4 zida
20:44 Poznati Zamalo izbila tuča u Kanu: Denzelu Vošingtonu fotograf se smejao u lice, glumcu "pukao" fitilj!
20:15 Zdravlje Nije samo kašalj - i ovo može biti rani simptom raka pluća: Ako primetite 1 specifičnu promenu, odmah se javite lekaru