Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : rasprava na tviteru

shutterstock
08:50 Ispovesti

Tviter gori posle ove objave: Nakon dve godine veze, momak joj je priznao da voli bivšu

"Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo
19:00 Poznati

"Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo

Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
20:30 Ispovesti

Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja

obuća
20:12 Ispovesti

Ovo pitanje je podelilo Srbiju: Jel samo ja smatram da je ovo IZUVANJE ispred vrata nenormalno?

Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?
20:00 Ispovesti

Trudnu ženu u TRIDESETIM još uvek zovu "starija prvorotka": Roditi dete u Srbiji posle dvadesete je privilegija koja TREBA da trpi OSUDU?

Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera
13:40 Ispovesti

Da li biste zbog partnera ugasili profil na društvenim mrežama? Za neke je to najjednostavnija stvar, a drugi bi se radije odrekli partnera

Tata iz Srbije ima tri pravila za budućeg ZETA: Momci se hvataju za glavu, treći zahtev samo MESAR može da ispuni
18:00 Ispovesti

Tata iz Srbije ima tri pravila za budućeg ZETA: Momci se hvataju za glavu, treći zahtev samo MESAR može da ispuni

Žene u Srbiji su POBESNELE nakon Petrovog pitanja: Da li je moguće da fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?
07:50 Porodica

Žene u Srbiji su POBESNELE nakon Petrovog pitanja: Da li je moguće da fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?

"Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA
11:25 Porodica

"Izabacili su nas iz DRUŠTVA, jer nemamo DECU": Žena u Srbiji pokrenula ŽESTOKU raspravu, ZGROZIĆETE se kada čujete zašto još ljudi ostaju bez PRIJATELJA

Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao
15:44 Ispovesti

Debeli, kako te nije SRAMOTA da me muvaš? Jedan sa pivskim STOMAKOM me sinoć startovao

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom
19:55 Ispovesti

Žene, ako VARATE muževe birajte švalere sa istom KRVNOM grupom

Kakva moraš biti SELJAČINA da kiseliš kupus u svom stanu?
13:50 Ispovesti

Kakva moraš biti SELJAČINA da kiseliš kupus u svom stanu?

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

grčevi u nogama
21:46 Dom i saveti

Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima

starački miris
19:50 Dom i saveti

Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu

vrućina
17:55 Dom i saveti

Napitak koji vrhunski rashlađuje telo: Samo jedan gutljaj - bukvalno ćete "progledati", a nije voda u pitanju

žena
16:10 Dom i saveti

Lekarke mole: Prestanite s ovom POPODNEVNOM NAVIKOM – uništava mozak i živce

koža
15:20 Dom i saveti

Zaboravite botoks: Žene u Srbiji masovno prave ovu smesu od 4 sastojka, bore nestaju, lice sija – a košta manje od kafe

watch-icon

Preporučujemo

horoskop
22:05 Horoskop

Ovih 5 astro znaka su najveći borci za pravdu: Instinktivno reaguju kad osete da se nešto događa "ispod radara"

grčevi u nogama
21:46 Dom i saveti

Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima

doktorka
21:17 Zdravlje

"Da sam slepo slušala lekare, danas vam ovo ne bih pričala": Mladoj ženi (27) intuicija spasila život - "nije sve bilo u mojoj glavi"

kraljica Leticija
20:47 Lepota i Moda

Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak

mlada
20:19 Horoskop

Najzahtevnije mlade se rađaju u ova 3 astro znaka: Od fonta na pozivnicama do boje salveta - sve mora da bude pod konac

starački miris
19:50 Dom i saveti

Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.