Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : osveta

Srpkinju su ŽIVU ZAPALILI zbog ljubomore: Prošla je NEPODNOŠLJIVE bolove i 200 operacija, sada živi novi život, a evo kako izgleda
13:25 Ispovesti

Srpkinju su ŽIVU ZAPALILI zbog ljubomore: Prošla je NEPODNOŠLJIVE bolove i 200 operacija, sada živi novi život, a evo kako izgleda

Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!
14:27 Ispovesti

Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!

Devojka shvatila da je momak VARA i smislila PAKLENU osvetu: Malo ko bi se USUDIO na ovaj potez, a i njegova PORODICA je upletena
20:20 Ispovesti

Devojka shvatila da je momak VARA i smislila PAKLENU osvetu: Malo ko bi se USUDIO na ovaj potez, a i njegova PORODICA je upletena

BAKA Doris objasnila šta je uradila nakon što je saznala da je muž VARA: Mnogi se ODUŠEVILI i proglasili je pravom KRALJICOM
14:15 Ispovesti

BAKA Doris objasnila šta je uradila nakon što je saznala da je muž VARA: Mnogi se ODUŠEVILI i proglasili je pravom KRALJICOM

"Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku
08:00 Ispovesti

"Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku

Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!
18:18 Ispovesti

Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!

Posle DVE godine veze uhvatila je dečka u PREVARI: Savršena OSVETA, njegovo neverstvo KOŠTALO ga je čitavo bogatstvo!
10:19 Ispovesti

Posle DVE godine veze uhvatila je dečka u PREVARI: Savršena OSVETA, njegovo neverstvo KOŠTALO ga je čitavo bogatstvo!

Kada je saznala da je DEČKO vara, ispraznila je njegov ORMAR, ali stvari nije spakovala u KOFER!
08:00 Ispovesti

Kada je saznala da je DEČKO vara, ispraznila je njegov ORMAR, ali stvari nije spakovala u KOFER!

"Htela je da SVISNE, a ja sam zaključala kapiju": Viki Miljković otkrila kako se jednom prilikom BRUTALNO osvetila komšinici
13:00 Poznati

"Htela je da SVISNE, a ja sam zaključala kapiju": Viki Miljković otkrila kako se jednom prilikom BRUTALNO osvetila komšinici

1 2
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

prozor
13:45 Dom i saveti

Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju

Shutterstock
13:20 Dom i saveti

Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci

watch-icon

Preporučujemo

Kejt Midlton
11:05 Poznati

Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet

čizme
10:35 Lepota i Moda

Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara

vrata
10:10 Porodica

Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala

jelka
09:38 Porodica

Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
09:18 Poznati

Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića

beba
08:50 Porodica

Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.