Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : osveta

Srpkinju su ŽIVU ZAPALILI zbog ljubomore: Prošla je NEPODNOŠLJIVE bolove i 200 operacija, sada živi novi život, a evo kako izgleda
13:25 Ispovesti

Srpkinju su ŽIVU ZAPALILI zbog ljubomore: Prošla je NEPODNOŠLJIVE bolove i 200 operacija, sada živi novi život, a evo kako izgleda

Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!
14:27 Ispovesti

Nakon dva izlaska pozvao je na TREĆI sastanak, a ona ga je ODBILA: Bićete u ŠOKU kad čujete šta je uradio GODINU dana kasnije!

Devojka shvatila da je momak VARA i smislila PAKLENU osvetu: Malo ko bi se USUDIO na ovaj potez, a i njegova PORODICA je upletena
20:20 Ispovesti

Devojka shvatila da je momak VARA i smislila PAKLENU osvetu: Malo ko bi se USUDIO na ovaj potez, a i njegova PORODICA je upletena

BAKA Doris objasnila šta je uradila nakon što je saznala da je muž VARA: Mnogi se ODUŠEVILI i proglasili je pravom KRALJICOM
14:15 Ispovesti

BAKA Doris objasnila šta je uradila nakon što je saznala da je muž VARA: Mnogi se ODUŠEVILI i proglasili je pravom KRALJICOM

"Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku
08:00 Ispovesti

"Svaki put kada otvori APLIKACIJU moraće da vidi moje LICE": Potrošila je skoro 1.000 evra da se osveti bivšem dečku

Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!
18:18 Ispovesti

Da li je ovo NAJGORI način da se osvetite BIVŠEM? Nikada ne biste pogodili šta je ova ŽENA nekadašnjem DEČKU stavljala u poštansko sanduče!

Posle DVE godine veze uhvatila je dečka u PREVARI: Savršena OSVETA, njegovo neverstvo KOŠTALO ga je čitavo bogatstvo!
10:19 Ispovesti

Posle DVE godine veze uhvatila je dečka u PREVARI: Savršena OSVETA, njegovo neverstvo KOŠTALO ga je čitavo bogatstvo!

Kada je saznala da je DEČKO vara, ispraznila je njegov ORMAR, ali stvari nije spakovala u KOFER!
08:00 Ispovesti

Kada je saznala da je DEČKO vara, ispraznila je njegov ORMAR, ali stvari nije spakovala u KOFER!

"Htela je da SVISNE, a ja sam zaključala kapiju": Viki Miljković otkrila kako se jednom prilikom BRUTALNO osvetila komšinici
13:00 Poznati

"Htela je da SVISNE, a ja sam zaključala kapiju": Viki Miljković otkrila kako se jednom prilikom BRUTALNO osvetila komšinici

1 2
img
25. 07. 2025 13:15

SPORTSKI JACKPOT RAZLOG VIŠE ZA IGRU! Prematch + live

img
06. 08. 2025 22:51

DRAMA U HRVATSKOJ! Spašen italijanski par kod Istre: Angažovana i ratna mornarica!

img
06. 08. 2025 10:45

Mali „Interesovanje zemalja širom sveta za učešće na Ekspu; Bićemo najbolji domaćini“

img
07. 08. 2025 01:13

Preokret koji niko nije očekivao! Gledalac pokušao da smekša Milosavu kako bi prihvatila Milovana, njen odgovor sve šokirao! (VIDEO)

img
07. 08. 2025 00:50

EKSPLODIRALI U STUDIJU! Milovanu prekipelo, otkrio zašto ne živi u porodičnoj kući, gledateljka izgorela, pa sahranila Aleksandrin moral (VIDEO)

img
20. 06. 2025 11:43

Poznati prvi favoriti među imenima za maskote Expo 2027 Beograd

img
06. 08. 2025 10:44

Zemlja Kilimandžara stiže u Srbiju – Tanzanija potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd

img
16. 07. 2025 00:00

Osvežite vaš krov Mladost NATUR PRO 12 crepom uz 50 godina garancije!

img
05. 08. 2025 10:22

Ekspo 2027 Playground otvoren za posetioce – saznajte sve o prvoj međunarodnoj izložbi na Zapadnom Balkanu

img
06. 08. 2025 10:43

Kako bi izgledao svet bez nekih od pronalazaka predstavljenih na Ekspo izložbama

img
06. 08. 2025 23:10

"MOJE DETE MI JE UZEO" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!

img
07. 08. 2025 01:50

Moje dete je ugroženo, nemam šta da izgubim: Aleksandra otkrila da je Uroš zabranio da se čuje sa ćerkom, Ivan se umešao i napravio karambol! (VIDEO)

img
06. 08. 2025 22:50

"NISAM IMAO NOVAC DA ODEM NA MORE" Ivan Marinković potresno o sinu Željku i odnosu s Miljanom!

img
06. 08. 2025 10:44

Grad budućnosti iz Diznijeve mašte – da li nam se ovo upravo dešava?

img
06. 08. 2025 10:45

STIGLA POTVRDA OD PREDSEDNIKA VLADE Španija potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd

img
07. 08. 2025 02:02

Procvetali! Gledateljka vratila krila Milovanu i Aleksandri, ovo su čekali celo veče! (VIDEO)

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

paradajz
20:29 Dom i saveti

Nema više crnih mrlja na paradajzu, ne truli uopšte: Pospite samo ovaj otpad iz kunjihe po zemlji, ima da se oporavi momentalno

šporet
18:27 Dom i saveti

Bacajte odmah sodu bikarbonu i sriće, ovo je čudo! Čisiti šporet na keca, razara i onu najgoru masnoću, a dobar i za rđu na slavini

paradajz
17:21 Dom i saveti

Domaći mleveni paradajz za zimnicu: Bez kuvanja, a čuva se i do 2 godine – recept naših baka koji ne greši

čišćenje
16:03 Dom i saveti

Zaboravite ribanje: Samo ovo sipajte u zagoreli tiganj i gledajte kako prljavština nestaje sama

bubašvaba
15:15 Dom i saveti

Bubašvabe ne mogu da smisle ovaj miris: Beže iz kuhinje čim osete ovo - nećete verovati šta najviše mrze

watch-icon

Preporučujemo

džef bezos
22:00 Poznati

Džabe sve pare ovog sveta, gde ćeš štiklom na stenu: Milijarderke samo što se nisu polimile na kamenju, poizvrtale noge...

Demi Mur
21:27 Zdravlje

Ne trebaju vam stroge dijete da biste mršavili posle 40? Izbaciti ovu namirnicu (najviše je volite) i izgledaćete kao nikada do sada

manikir
20:58 Lepota i Moda

Vidi, vidi koji se to trend vratio u modu: Za ovakvim nokima su žene ludele pre 25 godina, i evo ih sada, ponovo su IN u Srbiji

paradajz
20:29 Dom i saveti

Nema više crnih mrlja na paradajzu, ne truli uopšte: Pospite samo ovaj otpad iz kunjihe po zemlji, ima da se oporavi momentalno

Pedro Paskal
19:59 Poznati

Nije skockan, ni začešljan, nego mokar i ide iz teretane: Evo kako najveći zavodnik izgleda u sportskom izdanju, opet padaju vilice svima

horoskop
19:27 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 7. avgust: Rakovi će imati porodičnih problema, kod Devica sve stabilno

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.