09:27 Poznati Verila se Selena Gomez, muzičkom producentu se zaklela na večnu ljubav: ,,Zauvek počinje sada"
18:27 Lepota i Moda Ima brdo problema, ali ovo joj pomaže: Selena Gomez je pronašla vrhunski način da se izbori sa stresom, svima ga preporučuje
18:27 Lepota i Moda Brutalne farmerke koje se uklapaju uz sve: Izdužuju figuru, sakrivaju stomak, a najbolje se kombinuju uz ovaj komad
15:53 Poznati "Slava od malih nogu me je u dvadesetima uništila": Jedna je od najmlađih milijarderki na svetu, ali jedno nikako ne može da prežali
12:26 Poznati "Čoveče, nemoj da budeš smarač, budi kul": Selena Gomez otkrila koje uslove dečko mora da ispuni da bi izašla sa njim na dejt
17:02 Poznati Ovo je noćna mora Srpkinja: Selena Gomez bez stida pokazala ono što mnoge žene ne bi ni u ludilu, ostavila jasnu poruku
14:26 Lepota i Moda Selena Gomez izgleda kao boginja: Očarala u jednostavnom autfitu koji vole sve žene u Srbiji, podsetila na bivšu prvu damu
17:46 Poznati Ima 32 godine, a već ne zna šta će sa parama: Sada se uvrstila u listu milijardera kao najmlađa bogatašica
14:00 Poznati "Smatraju da sam žrtva jer ne mogu da imam decu": Selena Gomez nikad žešće odbrusila onima koji je žale
12:52 Ispovesti Strašno je tugovala jer nikada ne može nositi svoje dete: Ako zatrudni život joj može biti ugrožen
17:59 Lepota i Moda Selena Gomez oduzima dah: Uzdrmala mreže malom crnom haljinom, elegantna je i jednostavna u isto vreme, čista desetka!
11:14 Lepota i Moda Pogledajte joj ruku: Selena Gomez je mislila da će skrenuti pažnju eksplozivnom haljinom, ali fanovi su gledali u samo jedan detalj
17:59 Poznati Obrve poslale pozdrav: Majli Sajrus šokirala najnovijim izdanjem, pogledajte njen dramatičan potez
17:27 Zdravlje Vrućina udara na mozak: Zbog toga se javlja ovaj rizičan simptom, ali jedna stvar može da pomogne
17:04 Lepota i Moda Svakog leta izgorite na suncu i odmor vam presedne? Pronašli smo 3 proizvoda koja štite, garantuju bronzani ten i na popustu su!
17:00 Lepota i Moda Srpkinje su odmah nabavile ovaj komplet: Lagan i opušten, savršen za letnje šetnje, a nijansa je svima po ukusu
16:20 Dom i saveti Ne perite ih u mašini: Evo kako da očistite jastuke za baštu i vratite im miris svežin