14:11 Ispovesti Došla je na kasu sa šljivom na oku: Mušterije su je gledale prezrivo, a onda je kasirka uradila nešto što će postideti svaku ženu
14:06 Porodica Jovana je poslala Danila da kupi namirnice za palačinke: Napravila je životnu grešku i svaka Srpkinja razume njenu agoniju
20:30 Ispovesti Ako znate kako se ovo KORISTI javite nam se! Korisnik Tvitera nas je totalno zbunio, nismo više sigurni da znamo kako se poznati predmet postavlja
13:36 Ispovesti Žena me je napala ispred prodavnice: Mislila je da sam ostavila DETE zaključano u automobilu
12:45 Lepota i Moda Bivša PRODAVAČICA otkrila jezive TAJNE iz butika: Kada vidite ŠTA su radile, UVEK ćete prati ODEĆU nakon što je kupite
16:45 Dom i saveti Kako izabrati NAJBRŽI red na kasi u prodavnici: Naučnici su pronašli REŠENJE, pridržavajte se OVIH 5 pravila i svu GUŽVU ćete izbeći
11:30 Dom i saveti Ne treba vam NOVĆIĆ za kolica u PRODAVNICI: Uz jednostavan TRIK, uvek možete da ih OSLOBODITE
17:40 Ispovesti Prodavačica UPOZORILA potrošače, ono što rade je JEZIVO: "Prestanite sa OVOM ODVRATNOM navikom, pravo je LEGLO BAKTERIJA"
08:57 Dom i saveti MOŽETE LI DA REŠITE ZAGONETKU? Mi nismo znali zašto PRODAVNICE prehrambenih proizvoda nemaju PROZORE?
17:25 Dom i saveti Poneke NAMIRNICE bespotrebno BACATE: Evo šta ustvari znače OZNAKE za ROK TRAJANJA!
08:00 Dom i saveti Prepoznajte POKVARENU hranu, bez gledanja na ROK: Ako vidite ovo na MESU ili SIRU, odmah ih bacite u đubre
15:59 Dom i saveti Kasirka vam PREBRZO kuca artikle i nikako ne stižete sve da SPAKUJETE: Evo kako treba da ređate namirnice kako biste sve STIGLI!
15:45 Horoskop Sutra, 26. novembra kreće prava agonija: Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti planove
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"
14:01 Zdravlje Svi grešimo kada kuvamo kamilicu: Travar Momčilo otkrio kako se pravilno sprema ovaj čaj i koje su prave doze za decu i odrasle
13:32 Dom i saveti Naše bake su verovale da će uz pomoć jedne namirnice privući novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje