14:10 Porodica Ključne Montesori metode za vaspitanje deteta: Kritikom od njega pravite NESIGURNU osobu, ove tradicionalne metode ZABORAVITE
20:00 Porodica Otvoreno pismo ZABRINUTE majke: "Decu moramo da vaspitamo da im NISMO POTREBNI, da TREBA da nas napuste jednog dana"
19:00 Porodica Postoje TRI TIPA MAJKI koje ODGAJAJU SERIJSKE UBICE: Profesor kriminologije otkriva koje su njihove karakteristike i KAKO IH MOŽETE PREPOZNATI
16:28 Porodica DOSTA NEKULTURE! Volim decu, ali klinci moje sestre su NEMOGUĆI i zato sam uradila OVO, a sestra kaže da sam SEBIČNA
15:30 Porodica Fantastično VASPITNO PRAVILO za roditelje: Evo kako Japanci uče svoju decu da jedu SVE i da NE biraju hranu
13:29 Poznati Ovo svi dozvoljavamo DECi, a štetno je: Penelope Kruz i Havijer Bardem su rešili da tome stanu na put!
12:30 Porodica Savremeni roditelji PREVIŠE dopuštaju DECI: Mnogo rade, a vreme koje provode zajedno ispunjavaju tako što sređuju za njima!
08:30 Porodica Budite MUDRI kao Jevreji: Metoda kojom su oni VASPITAVALI svoje mališane, smatra se NAJKVALITETNIJOM NA SVETU, ovako se odgajaju MENTALNO jaka deca
19:22 Porodica Saveti MILIONERA oko roditeljstva: Poslušajte ih i napravite od dece JAKE i STABILNE ličnosti
08:45 Porodica KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!
20:27 Poznati Kejt i Vilijam slave 14 godina braka: Kraljevski par obeležava godišnjicu putovanjem, ova lokacija im je odavno bila u planu
19:58 Zdravlje Koji je bolji — beli ili braon pirinač? Svi mislili da je ovaj kvalitetniji, ali otkriven arsen, šta se to dešava?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. april: Jarčevi, mogući bolovi u leđima, Device će doneti važne odluke
19:01 Poznati Bijonse iskopirala Aleksandru Pirjović? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno
18:26 Horoskop Danas je Mesec ušao u Blizance, 2 znaka pretrpeće promene: Jednom se smeši priliv novca, a drugom sledi raskid i ljubavni preokret
17:59 Dom i saveti Biće lagane, šuplje i ukusne sa širokim belim vencem u sredini: Kako se prave vazdušaste krofne kakve su mesile naše bake, evo u čemu je caka