10:00 Porodica Najgora imena za BEBU: Tri su popularna u SRBIJI a ni ne znamo koje im je pravo ZNAČENJE
09:00 Porodica Ovo staro žensko HRIŠĆANSKO ime se vraća u MODU: Nosile su ga ZNAČAJNE žene jer je MOĆNO i prefinjeno!
21:00 Porodica Ova DVA imena su NAJPOPULARNIJA u Srbiji: Imaju PREDIVNA značenja, a stranci ih daju svojoj DECI
09:41 Porodica Najlepša ženska imena od samo ČETIRI slova: Elegantna i PREFINJENA, sva počinju na slovo Z
08:00 Porodica Njegovo značenje je SNAŽNO i vrlo JEDINSTVENO: Najlepše žensko ime od samo tri slova koji ceo svet voli
20:04 Porodica Ovo su ZABORAVLJENA srpska ženska imena: Nose SNAŽNU simboliku, a za par decenija će potpuno IZUMRETI
21:40 Porodica Kažu da donose SREĆU za CEO život: Prelepa IMENA za koja se VERUJE da imaju posebnu moć
11:50 Porodica Ime za DEVOJČICE grčkog porekla popularno u Srbiji: Veoma je MOĆNO i ima JEDINSTVENO značenje
18:00 Porodica Lista NAJGORIH svetskih imena: Među njima su TRI popularna u Srbiji, posle ovoga roditelji ih više NEĆE davati DECI
09:59 Porodica Rustična su i podsećaju na srpske korene: Najlepša IMENA za devojčice koje su naše BAKE obožavale
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac