08:00 Porodica Sa 18 godina je upoznala Marka koji je tad imao 40: "Mnogi ljudi su nas osudili, sada smo muž i žena"
21:30 Ispovesti Tanja (42) se ZALJUBILA i UDALA za druga od svog sina: "Ne smeta mi što svi misle da sam mu MAJKA, bićemo zajedno hteli to ili ne"
21:30 Ispovesti Ona ima 27, a on 70: Deda je ŠOKIRAO svet kada su videli gde ju je odveo na PRVI sastanak
10:20 Ispovesti Ona ima 22, a muž 65 godina: "Niko nam ne veruje da smo zajedno, u hotelu nam daju odvojene krevete"
20:45 Poznati Godine su samo broj! Poznati parovi među kojima je razlika u godinama preko 10, 20 ili 30 godina
15:20 Ispovesti Ona ima 23, a njen dečko 57: Kupuje joj SKUPE poklone, ali ona tvrdi da je sa njim zbog JEDNE stvari, novac nije u pitanju
18:00 Ispovesti Devojka je imala 19 a on 53 godine: Roditelji se žestoko se protivili budućem ZETU, a evo šta je ona URADILA!
19:00 Porodica Ovaj par se svakodnevno suočava sa BRUTALNIM komentarima zbog RAZLIKE u godinama, koja nije mala
17:20 Ispovesti Ona ima 22 a on 57 godina i RAZLIKA im uopšte ne smeta: Njegova ćerka hoće da je "UBIJE" ali oni se ne obaziru!
15:25 Ispovesti Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče
14:40 Porodica Venčali su se kada je on imao 63, a ona 22 godine: "Ljudi me gledaju kao grabljivicu, a deca ne RAZUMEJU pravu ljubav"
15:58 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
09:33 Zdravlje Ma kakvi suplementi: U namirnici koju Srbi obožavaju ima najviše magnezijuma, rešite se umora za čas
09:04 Horoskop Kraj meseca donosi sreću: Ova 3 horoskopska znaka će konačno dobiti ono što zaslužuju, danas, 28. maja stižu nove prilike
08:37 Dom i saveti Vašem raskošnom cveću će se svi diviti: U vodu za zalivanje dodajte 1 sastojak, biće lepo kao sa slike!
08:10 Dom i saveti Lekar svakog dana jeo 4 jaja: Evo šta mu se desilo posle godinu i po sa holesterolom