16:30 Zdravlje Stres je najveći krivac za NADIMANJE stomaka: Nutricionistkinja OTKRILA šta redovno uzima kako bi se rešila ove NEPRIJATNOSTI!
10:15 Zdravlje Ispravlja KIFOZU i skoliozu: Instruktorka Mirjana Jemović pokazala VEŽBU za JAČANJE leđa i stomaka
10:15 Zdravlje Instruktorka Mirjana Jemović pokazala VEŽBU koja JAČA srce: Odlična je i ako želite da ZATEGNTE noge i leđa
16:00 Dom i saveti Veliku GREŠKU pravimo tokom SIPANJA PIVA: Barmen šokirao objavom, tvrdi da samo OVAKO ne NADIMA
10:15 Zdravlje Vežba koja olakšava HRONIČNI bol u leđima: Instruktorka Mirjana Jemović pokazala kako da SPREČITE urinarne bolesti
10:06 Lepota i Moda Skinite SALO sa stomaka i STABILIZUJTE zglobove: Instruktorka Mira Jemović pokazala VEŽBU za jačanje mišića TRUPA - i stomaka i leđa
10:15 Zdravlje Instruktorka Mirjana Jemović pokazala VEŽBU koja ublažava UMOR: Reguliše simptome menopauze i SPREČAVA osteoporozu
10:10 Lepota i Moda Instruktorka Mira Jemović pokazala VEŽBU kojom OJAČAVATE mišiće: Redovnim treningom možete da zategnete NOGE, KARLICU i LEĐA
10:06 Lepota i Moda Instruktorka Mira Jemović pokazala vežbu koja OTKLANJA bolove u leđima: Ako redovno budete radili ispravićete GRBAVA leđa
20:25 Dom i saveti Šta se dešava kada PROGUTAMO ŽVAKU: Objašnjeno je da li će se STVARNO zalepiti za CREVA, evo šta je ISTINA
10:15 Zdravlje Instruktorka Mira Jemović preporučuje VEŽBU koja ISPRAVLJA leđa: Zateže se CEO gornji deo tela, ali i MASIRAJU unutrašnji organi
10:15 Zdravlje Instruktorka Mira Jemović preporučuje VEŽBU koja pomaže kod VARENJA: Dobra je i protiv ŠEĆERNE bolesti i napetosti u RAMENIMA
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog