20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
16:55 Lepota i Moda "Imam 45 godina i nijednu boru, samo zbog kore ovog voća“: Efikasanija od seruma, a koža izgleda zategnutije i mlađe
08:21 Lepota i Moda Briše bore bolje od botoksa: Napravite savršenu masku za lice i prirodnim putem zategnite kožu
16:36 Lepota i Moda Kozmetičarke ovo kriju od vas: Neverovatna smesa jača je od botoksa - bolja i od najskuplje kreme
15:00 Lepota i Moda Neverovatna smesa jača je od botoksa: Za 12 dana lice će vratiti mladelački sjaj, a bore će nestati kao gumicom obrisane
08:15 Lepota i Moda Zategnite lice bez odlaska hirurgu: Za manje od 100 dinara, dobijate podmlađenu kožu!
14:25 Dom i saveti Zbog ove hrane starite duplo brže: Lekarka otkrila tri najveća krivca za bore – jedan jedete skoro svaki dan!
16:35 Lepota i Moda Tretman za podmlađivanje krije se u kuhinji: Doktorka Olga tvrdi da 1 namirnica ublažava bore i čisti lice
08:55 Lepota i Moda Pomladite lice prirodno: Serum sa 3 sastojka uklanja bore i kožu čini blistavom i nežnom, kao baršun
11:02 Lepota i Moda Zategni kožu bez botoksa: Srpkinje otkrile prirodni način da zaustave bore – bez ijedne kreme
16:33 Lepota i Moda Prirodno peglaju bore: Ovih 5 namirnica će vas podmladiti očas posla, sadrže sastojak koji savršeno zateže kožu lica
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!