10:08 Poznati "Kao da ga je ONA rodila": Ovako su izgledali Šakira i Pike 1990. godine, on dete, ona već ZRELA devojka, pomalo BIZARNO
08:00 Poznati Ronaldo se ženi po četvrti PUT: Posle braka sa Danijelom i Marinom, slavni fudbaler staje na ludi kamen sa 14 godina mlađom manekenkom
21:48 Poznati Peletove ljubavne AFERE koje su tresle SVET: Prevario je ženu sa služavkom koja mu je rodila dete, a onda je usledio ŠOK obrt!
09:05 Poznati Godinama su važili za jedan od najpoznatijih parova: Njihov poljubac posle finala Svetskog prvenstva upisan je u istoriju
21:30 Poznati Malo ko zna ko je SUPRUGA Dušana Tadića: Dragana ne voli da se JAVNO eksponira, krasi je PRIRODNA lepota
18:30 Poznati Grme koliko su ZGODNI: Zbog ova TOP TRI frajera večeras će sve DAME svim srcem da navijaju za Srbiju
15:20 Poznati Slavnog fudbalera žena VARALA sa TRENEROM: "Ostavila me KAO PSA kad mi je bilo NAJTEŽE, deca i ja PATIMO, pogazila je 20 GODINA ljubavi"
14:00 Poznati DA LI PREPOZNAJETE NAŠU FUDBALSKU LEGENDU: Nekada je cepao mreže, žene su ga OBOŽAVALE, a sada je NEPREPOZNATLJIV
12:50 Poznati Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA
09:40 Poznati Mirka Vasiljević je odrasla bez OCA: Mušku figuru u njenom životu menjao je TEČA, a početno slovo očevog imena krije TAJNU koju deli Mirkina porodica
10:30 Poznati Georgina opet na meti KRITIKA: Objavila fotografiju u USKOJ haljinici, pa je optužili za FOTOŠOP, niko ne veruje da je to njena FIGURA
11:37 Poznati Mislio je da mu nema pomoći, prošao je kroz pakao: Teško bolestan glumac otkrio šta se dogodilo nakon 5 meseci lečenja
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe, donosite odluke
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom