10:08 Poznati "Kao da ga je ONA rodila": Ovako su izgledali Šakira i Pike 1990. godine, on dete, ona već ZRELA devojka, pomalo BIZARNO
08:00 Poznati Ronaldo se ženi po četvrti PUT: Posle braka sa Danijelom i Marinom, slavni fudbaler staje na ludi kamen sa 14 godina mlađom manekenkom
21:48 Poznati Peletove ljubavne AFERE koje su tresle SVET: Prevario je ženu sa služavkom koja mu je rodila dete, a onda je usledio ŠOK obrt!
09:05 Poznati Godinama su važili za jedan od najpoznatijih parova: Njihov poljubac posle finala Svetskog prvenstva upisan je u istoriju
21:30 Poznati Malo ko zna ko je SUPRUGA Dušana Tadića: Dragana ne voli da se JAVNO eksponira, krasi je PRIRODNA lepota
18:30 Poznati Grme koliko su ZGODNI: Zbog ova TOP TRI frajera večeras će sve DAME svim srcem da navijaju za Srbiju
15:20 Poznati Slavnog fudbalera žena VARALA sa TRENEROM: "Ostavila me KAO PSA kad mi je bilo NAJTEŽE, deca i ja PATIMO, pogazila je 20 GODINA ljubavi"
14:00 Poznati DA LI PREPOZNAJETE NAŠU FUDBALSKU LEGENDU: Nekada je cepao mreže, žene su ga OBOŽAVALE, a sada je NEPREPOZNATLJIV
12:50 Poznati Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA
09:40 Poznati Mirka Vasiljević je odrasla bez OCA: Mušku figuru u njenom životu menjao je TEČA, a početno slovo očevog imena krije TAJNU koju deli Mirkina porodica
10:30 Poznati Georgina opet na meti KRITIKA: Objavila fotografiju u USKOJ haljinici, pa je optužili za FOTOŠOP, niko ne veruje da je to njena FIGURA
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti