12:50 Zdravlje Ovaj simptom se javlja noću i budi vas iz sna: Odmah se javite lekaru jer je ovo znak da vam je holesterol previsok
14:36 Porodica "Ovo je najbolji roditeljski savet koji sam ikada video!": Jedna mama smislila genijalan trik kako da kratkotrajno odspava
12:28 Dom i saveti Spavate li partneru s leva ili s desna: Strana kreveta nepogrešivo otkriva kakva ste osoba
08:45 Zdravlje Da li spavate na desnoj strani? Doktor objašnjava da to može imati negativne posledice po naše zdravlje
08:40 Zdravlje Ova tehnika garantuje da ćete brzo zaspati: Tajna je u disanju, pažljivo pratite korake
08:40 Zdravlje Ako se budite umorni, grešite u vremenu odlaska u krevet: Stručnjaci otkrili kad je najbolje vreme za spavanje
08:50 Zdravlje Svi pravimo istu GREŠKU zbog koje nam srce STRADA: Evo kako da se pravilno pripremite za SPAVANJE i koji je NAJZDRAVIJI položaj tela tokom sna
22:30 Dom i saveti Pritisnite ovu tačku na ruci i zaspaćete za dva minuta: On tvrdi da deluje, a evo šta kaže nauka
08:55 Dom i saveti Ako spavate sa slušalicama u ušima, odmah morate da prestanete: Evo zašto je to OPASNO, a nije u pitanju gubitak sluha
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam