11:13 Lepota i Moda Ako ste polomili puder ili rumenilo ne očajavajte: Par jednostavnih trikova spasiće vaš omiljeni bjuti proizvod, biće kao nov
22:15 Lepota i Moda Pravi izbor korektora je pola posla: Trikovi kako da izaberete pravi da bi u potpunosti pokrili tamne podočnjake
11:24 Lepota i Moda Izbegnite početničke greške: Važno je izabrati pravi puder i naneti ga na pravi način, samo tako ćete zaista zablistati!
10:43 Lepota i Moda Predmet iz torbice može da izazove osip: Eksperti savetuju kako da sačuvamo zdravlje i lepotu našeg lica
21:02 Lepota i Moda Šminka bez šminke: Sve što treba da znate o ,,underpainting" tehnici i kako da postignete besprekoran izgled na jednom mestu
21:18 Lepota i Moda Našminkajte se kao profesionalac: Samo par jednostavnih trikova će biti dovoljno da zablistate!
13:44 Lepota i Moda Sve što vam treba su lepljive trake: Nikad lakše do savršeno našminkanih mačkastih očiju, trik koji ćete obožavati
15:10 Lepota i Moda "Mistique eyes" je trend koji je osvojio bjuti svet: Najbolja šminka za najluđu noć, izgledaćete kao boginja
14:20 Lepota i Moda Izgledaćete savršeno celu noć: Pripremite kožu za šminku i neće se razmazati do jutra
21:45 Lepota i Moda "Icy makeup" je sakupio preko 3 miliona pregleda na TikToku: Vrtoglavo popularnom trendu nije odolela ni Hejli Biber, a evo i zašto!
15:24 Lepota i Moda Budite glamurozne u novogodišnjoj noći: Našminkajte se po uzoru na Hejli Biber i sve oči biće uprte u vas
11:44 Lepota i Moda Monika Beluči je sinonim za lepotu i eleganciju: Evo kako da postignete njen prepoznatljivi mejkap jednostavno i lako
18:27 Poznati Danas slavi 101. rođendan: Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
17:20 Poznati Svi su ga znali kao Gagu, Prleta ili Popaja: Iznenadićete se kad čujete koje je pravo ime legendarnog glumca Dragana Nikolića
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto