12:18 Poznati "Moja deca će ostati bez oca": Poznati voditelj otkrio da ima rak pluća u terminalnoj fazi i još nekoliko meseci života
16:18 Poznati Žestok odgovor Sofije Vergare zapalio internet: Voditelj pokušao da je ismeje glumicu, nije se nadao ovom ishodu
15:40 Poznati Javna je tajna šta je radio deci: Obožavani voditelj dečijih emisija brutalno zlostavljao devojčice
13:34 Zdravlje "Imam rak kože": Poznati voditelj u programu uživo saopštio da ima tešku bolest, a ovo su bili prvi simptomi koje je primetio
09:25 Poznati Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua "Ja imam talenat" je toliko PRETERAO sa botoksom, da je lice počelo da mu se TOPI
20:55 Lepota i Moda "Voditelj sam i evo kako se ŠMINKAM za emisiju": Muškarac SRUŠIO internet svojim UMEĆEM, bolje barata ČETKICOM od mnogih žena
09:50 Poznati Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace
10:00 Poznati Sećate li se PILETA? Prodavao je gomilu BESMISLENIH stvari, uveseljavao NAROD, evo gde je danas PRESMEŠNI voditelj
09:53 Zdravlje Zbog ovoga je DEJAN PANELIĆ završio na operativnom stolu: Ne ignorišite simptome kao što su dijareja, JEZIVI bolovi u stomaku i MUČNINA
09:41 Poznati Minimaks je bio prava zvezda: Njegovu prvu emisiju proglasili su KIČEM, kasnije se "TUKLI" za gostovanje, ovo su čuveni AFORIZMI koje ćemo zauvek pamtiti
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?