17:32 Zdravlje OD NJEGA DOBIJA OSIP I GUŠENJE Zbog alergje na dečka završila u hitnoj, svaki dejt je rizik
16:35 Zdravlje Alergija na sunce: Simptomi mogu da budu veoma neprijatni, evo ko je najugroženiji i kako da se zaštitite
17:05 Ispovesti "Pojela sam sladoled i završila u Urgentnom na infuziji": Katarina je dobila osip po celom telu
13:30 Zdravlje Poznati pevač se DEFORMISAO: Njegova supruga je zaboravila da je ona alergičan na ovu namirnicu
17:00 Ispovesti Popila je LEK koji joj je doktor propisao, a sada se BORI ZA ŽIVOT: Koža joj je prekrivena užasnim PLIKOVIMA, ne liči na sebe (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
18:30 Lepota i Moda Nakon što je uradila MANIKIR nokti su počeli da joj otpadaju: "Bojala sam se da ću da izgubim prste" (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
14:00 Lepota i Moda Želela je PUNE USNE ali se ovome nije nadala: Trajna ŠMINKA joj skroz izdeformisala lice
08:00 Ispovesti Obrisala se peškirom i IMALA šta da vidi: Nakon tuširanja se osip ŠIRIO celim telom, kada je saznala uzrok, njen svet se SRUŠIO
08:00 Ispovesti Pakao je počeo nakon što je poljubila LJUBIMCE: Za tren oka LICE joj je bilo prekriveno bolnim KRASTAMA
13:13 Porodica Počelo je CVETANJE, spremite se ako imate ALERGIJE: Ako ste osetljivi na POLEN, ovo su biljke koje vam NEĆE smetati
22:30 Zdravlje Da li često trljate OČI? Koliko god da vas nešto SVRBE, lekari savetuju da držimo podalje ruke od lica!
22:06 Porodica Vlasnik restorana je uzimao pare iz tegle za napojnice: Jednog dana je tamo našao poruku koja ga je šokirala
21:43 Dom i saveti Moja komšinica stavi ovo voće u ćoškove i reši muku: Otarasi se dosadnih insekata kojih ima u svakoj kući
21:18 Ispovesti Ana (39) je zbog krpelja zamalo ostala nepokretna: „Već 20 godina se borim s posledicama, nekad ne mogu da pomeram prste“
20:53 Dom i saveti Tamni krug oko WC šolje izgleda grozno: Evo kako da ga očistite uz pomoć 1 namirnice
20:26 Dom i saveti Prženice bez jaja zaludele ceo svet! Ukus im je potpuno isti, a jeftinije su i brže se prave!
20:01 Porodica Ovo dugme na klimi smanjuje račun za struju: Mnogi ga nikada ne koriste, a mogu da se hlade za manje para!