16:55 Horoskop U oktobru sreća će im zakucati na vrata: Veliki uspeh i neočekivani novčani dobitak na vidiku
09:15 Horoskop Novčani horoskop za jesen 2025: Ovna čekaju bonusi, Rakovi će zaraditi više para nego ikad, Vodoliji finansijski promašaji
14:37 Horoskop Nedeljni horoskop 8–14. septembra: Raku iznenadni poziv menja život, Vagi se otvara prostor za novu vezu...
16:55 Horoskop Horoskop za jesen 2025. čuvenog turskog astrologa: Sudbonosne promene na poslu i u srcu - evo ko dobija šansu života
16:55 Dom i saveti Goreće na sto vatri: Tri znaka horoskopa do kraja godine čeka pravi pakao - teške odluke, neprijatni incidenti
10:25 Horoskop Skoro nismo imali ovako povoljnu astro prognozu: Nekome stiže prsten, a 3 znaka horoskopa čeka SREĆA KOJU NISU SLUTILI
11:38 Horoskop Jedan znak horoskopa imaće uskoro para k’o salate: Uboli su planetarni džekpot, novac im stiže u gomilama
08:55 Horoskop Slede mu godine bogatstva: Jedan znak horoskopa ima najviše šanse da postane milioner do 2035
08:50 Horoskop Novčani horoskop za septembar: Bik će pretrpeti gubitak, Blizancima rastu prihodi, Ribe će se izboriti sa dugovima
09:45 Horoskop Novčani nedeljni horoskop: Bik će profitirati u timskom radu, Blizancima preti besparica, Strelac odlože kupovinu za bolje dane
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac